Kurák duplázott volt csapata ellen

BŐD TITANILLALiptószentmiklós/Rimaszombat. Az első hat közé kerülésért harcoló rimaszombatiak nem tudták kihasználni riválisuk botlását: Geri Gergely vezetőedző védencei 2:0-ra kikaptak a liptóiak otthonában, és továbbra is három pont a hátrányuk a poprádiakkal szemben.

BŐD TITANILLA

Liptószentmiklós/Rimaszombat. Az első hat közé kerülésért harcoló rimaszombatiak nem tudták kihasználni riválisuk botlását: Geri Gergely vezetőedző védencei 2:0-ra kikaptak a liptóiak otthonában, és továbbra is három pont a hátrányuk a poprádiakkal szemben. A mérkőzés mindkét gólját az elmúlt szezonban még Rimaszombatban játszó Mário Kurák szerezte.

„Rosszul kezdtük a meccset, szétszórtak voltunk, pedig egész héten erre készültünk. Sok volt az eladott labda, az első tíz percben a hazaiak öt szögletet is rúghattak. A 11. percben gólt kaptunk, a liptóiak így beállhattak védekezni, holott pont ezt akartuk elkerülni... – fogalmazott kritikusan a rimaszombatiak vezetőedzője. – A hátralévő időben szinte végig a hazaiak térfelén zajlott a játék, de ez nekik meg is felelt, vártak az újabb hibánkra. Ez be is következett, egy szöglet után a kapus és a védő nem értette meg egymást, s Kurák másodszor is gólt szerzett. A mi játékunkból hiányzott a meglepetés, nagyobb helyzetet nem tudtunk kialakítani. Bosszantó ez a helyzet, mert a poprádi együttes gyengén muzsikál tavasszal, mégis csak egy pontot tudtunk faragni a hátrányunkból. Amíg van esélyünk a hatba kerülni, küzdeni fogunk, de a hozzáálláson mindenképp változtatni kell.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?