Kršteňanský is betalálna

Komárom/Kisfalud. Esőáztatta pályán készülnek ma délután emlékezeteset alkotni a tartalékos komáromiak a még mindig veretlen kisfaludiak ellen a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában. „Az ipolysági pontszerzés nagyon jót tett a csapatnak.

Komárom/Kisfalud. Esőáztatta pályán készülnek ma délután emlékezeteset alkotni a tartalékos komáromiak a még mindig veretlen kisfaludiak ellen a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában. „Az ipolysági pontszerzés nagyon jót tett a csapatnak. Továbbra is játékoshiánnyal küszködünk, ezért a mai mérkőzésen is hadba fogjuk legtehetségesebb ifjoncainkat” – árulta el Zdeno Kršteňanský, a hazaiak játékosedzője. Érdekesség, hogy a tréner találata mentett pontot az ipolyságiak elleni mérkőzésen (1:1), ráadásul a kisfaludiak elleni tavaszi találkozón is eredményes volt (2:3). „Nem szeretném megszakítani a sorozatot. Remélem, hogy esetleges gólommal egy jó eredményhez is hozzájárulhatok” – bizakodott Zdeno Kršteňanský.

„Csapatom teljesítménye javuló tendenciát mutat, bizakodva utazunk Komáromba” – nyilatkozta Lépes György, a kisfaludiak mestere. Tanítványai mindkét idegenbeli találkozójukon 2:2-es döntetlent értek el. „Győzni megyünk, de ha ismét csak 2:2 lesz, akkor sem leszek elkeseredve” – vallotta be Lépes György. (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?