Kozák jövő novemberig marad

2017 novemberéig meghosz-szabbították Ján Kozáknak, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának szerződését.A 61 éves szakember tehát a vb-selejtezők végéig biztosan a nemzeti csapat élén marad, ha pedig az együttes kiharcolja a vb-részvételt, akkor egészen a torna végéig, 2018 júliusáig

2017 novemberéig meghosz-szabbították Ján Kozáknak, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának szerződését.

A 61 éves szakember tehát a vb-selejtezők végéig biztosan a nemzeti csapat élén marad, ha pedig az együttes kiharcolja a vb-részvételt, akkor egészen a torna végéig, 2018 júliusáig érvényes lesz a szerződése.

„Hálás vagyok azért, hogy a futballszövetség vezetősége bizalmat szavazott nekem, mert szívesen folytatnám azt a munkát a válogatottnál, amellyel már eddig is örömet szereztünk a szurkolóknak és a széles nyilvánosságnak” – nyilatkozta Kozák.

„Mivel mindkét fél szerette volna folytatni az együttműködést, a tárgyalások nagyon gyorsak és eredményesek voltak. A szerződéshosszabbítást már a szövetség végrehajtó bizottsága is jóváhagyta” – tette hozzá Ján Kováčik, a Szlovák Labdarúgó-szövetség (SFZ) elnöke.

A kassai születésű Kozák 2013. júliusában vette át a szlovák válogatott irányítását a Stanislav Griga, Michal Hipp edzőpárostól. Ő a nemzeti csapat tizenegyedik szakvezetője. Irányítása alatt a szlovákok 25 mérkőzést játszottak, ezeken a mérleg 16 győzelem, 4 döntetlen, 5 vereség, 39:20-as gólkülönbség. Az Eb-selejtezősorozatban a legértékesebb győzelmet a spanyol válogatott ellen érte el a csapat, Zsolnán emlékezetes mérkőzésen 2:1-re győzött. A szlovák válogatott végül az ország fennállása során először kiharcolta az Európa-bajnoki részvételt.

(SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?