Korai eperjesi öröm

Pozsony. Az élvonalbeli futballcsapatok javában készülnek a február 23-i tavaszi rajtra. Az egyes csapatoknál történt változásokról számolunk be.
INTER. Két kulcsember, a csapatkapitány Marián Šuchančok (Akritosz) és Marián Ľalík (Panioniosz) Görögországba szerződött.

Pozsony. Az élvonalbeli futballcsapatok javában készülnek a február 23-i tavaszi rajtra. Az egyes csapatoknál történt változásokról számolunk be.

INTER. Két kulcsember, a csapatkapitány Marián Šuchančok (Akritosz) és Marián Ľalík (Panioniosz) Görögországba szerződött. Roman Kratochvíl is külföldön szeretné folytatni, török és orosz ajánlatot kapott. Egyelőre azonban a sárga-feketékkel gyakorol a válogatott védő. Martin Ševela júniusig vendégjátékosként a sereghajtó Dubnicát erősíti. Új arc a cseh Radek Opršal (FC Košice), a nagytapolcsányi Augustín Pavlík és a dévényi Peter Keller.

PREŠOV. A legutóbb Trencsénben futballozó ukrán Szergej Zajcevvel erősített az anyagi gondokkal küszködő Tatran. Stanislav Šesták iránt több külföldi klub is érdeklődik, a 19 éves csatár három hetet töltött a kijevi Dinamónál. Úgy tűnt, szerződtetik a technikás támadót, a jólértesültek félmillió márkás vételárról beszéltek. Korainak bizonyult az eperjesiek öröme, mert az ukránok meggondolták magukat, s lemondtak Šestákról.

ŽILINA. Eddig csupán a korábban Homonnán játszó drnovicei Dušan Sninský számít új szerzeménynek. A 24 esztendős hórihorgas középpályás hároméves megállapodást kötött a klubbal. Elképzelhető, hogy Miroslav Barčík is visszatér Törökországból. Ugyanis a Göztepe Izmir nem fizette ki a labdarúgó vételárát. A OFI Krétánál légióskodó ex-besztercebányai Michal Gottwaldot is szívesen látná a listavezető, a vezetők jelenleg tárgyalnak a görögökkel. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?