Komáromi kérdőjelek

Komárom. A nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának nyitrai éllovasa (ČFK) mutatkozik be ma délután a KFC pályáján. A középmezőnyben tanyázó hazaiaknál a meccs előtti órákban az első számú feladat tizenegy hadba fogható futballistát találni.

Komárom. A nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának nyitrai éllovasa (ČFK) mutatkozik be ma délután a KFC pályáján. A középmezőnyben tanyázó hazaiaknál a meccs előtti órákban az első számú feladat tizenegy hadba fogható futballistát találni. Vajon mi állhat a „violák” háza táján tapasztalt aggasztó játékosínség hátterében. „Elsősorban az anyagiak hiánya. A vezetők ugyan már januárban megígérték, hogy ezen a téren csakhamar javulásra számíthatunk, ám lényeges változást nem tapasztaltunk. Nem csoda, hogy eligazolnak tőlünk a meghatározó (Nagy, Trnka) játékosok. Olykor már az is nagy fejtörést okoz, kit ültessek a cserepadra” – ecsetelte a komáromi valóságot a hazaiak trénere, Peter Buranský. Két egymást követő találkozójukon győztek tanítványai, majd legutóbb, az ipolyságit elbukták. „Az első félidei teljesítményünkkel elégedett voltam, szünet után azonban már a rutinosabb vendéglátók kerekedtek felül. Ezen a párharcon is rögtönöznöm kellett, az ificsapat hálóőre, Kosťukevič a csatársorban játszott. Szerencsére ificsapatunk ezúttal vasárnap játssza bajnokiját, ezért a kollektíva három tagját a cserepadra ültetem. Az még nem derült ki, vállalja-e a szereplést a sérüléssel bajlódó Zlatohlávek. Célunk a tisztes helytállás, ebbe akár a győzelem is belefér” – latolgatta az esélyeket a tréner. „Szeretnénk tovább gyarapítani pontjaink számát, s teljesítményünkkel igazolni, hogy miért vagyunk minden mutatóban a legeredményesebbek” – adta közre a vendégek célját, Jaroslav Kostoláni, a ČFK edzője. A nyitraiakat minősíti, hogy eddig ők szerezték a legtöbb találatot (50), és ők kapták a legkevesebb gólt (17). (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

1. ČFK Nitra 20 15 2 3 50:17 47

10. Komárno 20 8 2 10 29:28 26

Őszi eredmény

ČFK Nitra–Komárno 3:0 (2:0). Góllövők: Tóth, Nagy, Ďuriš.

Tippünk

Érvényesül a papírforma, a találkozó az éllovas nyitraiak 2:1-es győzelmével fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?