Klubvendég sportolók

Dunaszerdahely. Harmadszor voltak tegnap a Csallóközi Olimpiai Klub vendégei a Dunaszerdahelyi járás sportolói. Az elmúlt év legjobbjait Németh Jolán klubelnök üdvözölte, kiemelve az évenként ismétlődő találkozó jelentőségét.

Dunaszerdahely. Harmadszor voltak tegnap a Csallóközi Olimpiai Klub vendégei a Dunaszerdahelyi járás sportolói. Az elmúlt év legjobbjait Németh Jolán klubelnök üdvözölte, kiemelve az évenként ismétlődő találkozó jelentőségét. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben újra jobb anyagi háttere lesz a csallóközi sportnak, s ezáltal vonzereje is megnövekszik. Rangsorolás nélkül tíz-tíz női és férfi sportolót díjaztak. Elismerésben részesültek: Árvai Renáta labdarúgó, Slávka Čeligová, Hanzel Gyöngyi vívók, Csontos Szilvia és Rajkovics Anikó kézilabdázók, Hegedűs Andrea, Mező Anikó és Medgyes Renáta atléták, Hushegyi Anikó és Viera Kováčiková kosarasok, Botló Bálint és Lamaczky Zoltán vívók, Csölle József és Meleg Nándor kajak-kenusok, Farkas Csaba, Meton Krisztián és Petőcz Péter birkózók, Ládi László és Krisztián súlyeme-lők, valamint Tonkó László labdarúgó. Az év kollektívájának járó díja a DAC férfi kézilabda-együttese és az I. ligás somorjai női kosárlabdacsapat képviselői vették át. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?