Klubelnöki hattyúdal a KiFut a Kupán

foci
Kisudvarnok |

Büntetőrúgások döntötték el a dobogós sorrendet a X. KiFut a Kupa kispályás labdarúgótornán, amely a csallóközi falu focijának támogatását szolgálja. Végül a döntőben két helyi csapat összecsapásából a Flóra Stav került ki győztesen.

Volt női torna is DAC-elsőséggel, és a kezdők (U11) csatározásait pedig a BSG apróságai nyerték. „A Flóra Stav, amely egy kisudvarnoki cég csapata, nagyon akarta a győzelmet, és a szintén helybeli Kispályásokkal találkozott a döntőben. A bronzmeccsen a Bamat Stav diadalmaskodott – idézte fel a történéseket Karácsony József klubelnök, akinek tízéves elnöki munkája után ez volt a hattyúdala, miután vérfrissítésre készülnek a klubirányításban. – Van eredménye támogatásszorgalmazó tornánknak. Tíz év alatt szerves, nélkülözhetetlen része lett klubéletünknek. Idén újra tettünk egy lépést előre. A korábbinál több embert mozgósítottunk, amihez a koncertek is hozzájárultak. A kezdők tornáján két együttest küldtünk pályára. Sok srác van nálunk, ezért lehetőséget adtunk minél több játékosnak, ezúttal a B alakulatnak ment jobban, a döntőig jutott. Három női csapat játszott körmérkőzést, a hölgyek is meg akarták mutatni magukat, s közben nosztalgiáztak is. Két döntetlen mellett a harmadik találkozón a DAC nyert hölgyeink ellen, s ez döntötte el, hogy a DAC mögött az Alistál, majd Kisudvarnok végzett.” 
 

Érdekes

X. KIFUT A KUPA (Kisudvarnoki Futballt Támogatom Kupa), Kisudvarnok

A csoport: Duntel–MFK Szülők 8:2, BSG–Bamat Stav 1:5, Flóra Stav–Teo Team 3:0, Haverok–Duntel 3:1, Bamat Stav–Flóra Stav 3.0, MFK Szülők–BSG 0:1, Teo Team–Bamat Stav 1:2, Flóra Stav–MFK Szülők 5:2, BSG–Haverok 0:3, MFK Szülők–Teo Tream 1.2, Haverok–Flóra Stav 1:0, Duntel–BSG 4:1, Teo Team–Haverok 1:0, Flóra Stav–Duntel 0:0, Bamat Stav–MFK Szülők 7:1, Duntel–Teo Team 3:0, Haverok–Bamat Stav 0:4, BSG–Flóra Stav 1:3, Bamat Stav–Duntel 2:0, Teo Team–BSG 6:0, MFK Szülők–Haverok 1:2.
Sorrend: 1. Bamat Stav, 2. Haverok, 3. Duntel, 4. Flóra Stav, 5. Teo Team, 6. BSG, 7. MFK Szülők.
B csoport: Kispályások–Szabó Gyuqal Alapiskola 5:0, AS Kóma–BSG Stars 3:3, OB Kisudvarnok–Arizóna 3:0, Audom and Partners–AS Kóma 1:1, BDG Stars–OB Kisudvarnok 2:1, Arizóna–Kispályások 0:8, OB Kisudvarnok–Audom and Partners 0:5, Kispályások–BSG Stars 3:0, Szabó Gyula AI–Arizóna 2:1, AS Kóma–OB Kisudvarnok 4:1, Audom and Partners–Kispályások 0:0, BSG Stars–Szabó Gyula AI 2:0, Arizóna–BSG Stars 0:7, Szabó Gyula AI–Audom and Partners 3:0, Kispályások–AS Kóma 0:3, Audom and Partners–Arizóna 6:0, AS Kóma–Szabó Gyula AI 6:4, OB Kisudvarnok–Kispályások 1:3, Audom and Partners–BSG Stars 2:0, Arizóna–AS Kóma 0:5, Szabó Gyula AI–OB Kisudvarnok 3:2.
A sorrend: AS Kóma, 2. Kispályások, 3. Audom and Partners, 4. BSG Stars, 5. Szabó Gyula AI, 6. OB Kisudvarnok, 7. Arizóna.
A 13. helyért: MFK Szülők–Arizóna 1:0.
A 11. helyért: BSG–OB Kisudvarnok 1:3.
A 9. helyért: Teo Team–Szabó Gyula AI – nem ismert az eredmény.
Negyeddöntő: Bamat Stav–BSG Stars 2:0, Duntel–Kispályások 0:6, AS Kóma–Flóra Stav 1:2, Audom and Partners–Haverok 2:1.
Elődöntő: Bamat Stav–Kispályások 1:2, Flóra Stav–Audom and Partners 2:1.
Bronzmeccs: Bamat Stav–Audom and Partners 0:0 (hetesekkel 3:2).
Döntő: Kispályások–Flóra Stav 2:2 (hetesekkel 2:3).
Női torna: DAC–Alistál 1:1, Kisudvarnok–DAC 2:4, Alistál–Kisudvarnok 3:3.
Végeredmény: 1. DAC, 2. Alistál, 3. Kisudvanok.
Kezdők (U11) tornája, A csoport: Diósförgepatony–Ekecs 7:1, Kisudvarnok B–Diósförgepatony 4:2, Ekecs–Kisudvarnok B 0:8.
A sorrend: 1. Kisudvarnok B, 2. Diósfürgepatony, 3. Ekecs.
B csoport: BSG–Kisudvanok A 10:0, Nyékvárkony–BSG 1:8, Kisudvarnok A–Várkony 1:2.
A sorrend: 1. BSG, 2. Nyékvárkony, 3. Kisudvanok A.
Az 5. helyért: Ekecs–Kisudvarnok A 1:1 (büntetőkkel 4:5).
A 3. helyért: Diósförgepatony–Nyékvárkony 0:0 (büntetőkkel 4:5).
Döntő: Kisudvarnok B–BSG 0:1.
Díjazottak – felnőttek, legjobb kapus: Csóka Norbert (Flóra Stav), legjobb mezőnyjátékos: Kovács Attila (Kispályások).
Diákok, legjobb kapus: Filo Damian (Kisudvarnok B), legjobb mezőnyjátékos: Végh Bence (Nyékvárkony), legjobb góllövő: Stefankovics Ádám (Diósförgepatony).
Nők, legjobb kapus: Kuczman Anita (Alistál), legjobb mezőnyjátékos: Monika Geržová (Kisudvarnok).
11-esrúgó verseny: 1. Szabó Richárd, 2. Szabó Krisztián (mindketten Duntel), 3. Bíró Dániel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?