Kínai sikersztori

Salt Lake City. A kínai lapok felsőfokon írnak Jang Jangról, aki a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 500 m-es számában vasárnap megszerezte az ázsiai ország első téli olimpiai aranyérmét.

Salt Lake City. A kínai lapok felsőfokon írnak Jang Jangról, aki a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 500 m-es számában vasárnap megszerezte az ázsiai ország első téli olimpiai aranyérmét.

„Jang csodálatos eredménye egyenes folytatása annak a sikersorozatnak, amely azzal kezdődött, hogy a NOB tavaly nekünk ítélte a 2008-as nyári játékok rendezési jogát, majd a futballválogatott kiharcolta a vb-részvételt” – áradozott a China Daily. – Sokmillió honfitársam álmát váltottam valóra, mérhetetlenül büszke vagyok – idézi a napilap a bajnoknő szavait. – Nagano után be akartam fejezni a versenyzést, aztán szerencsére meggondoltam magam. Sajnos, itt sem úgy kezdődött, ahogy elképzeltem: buktam 1500-on és utána nagyon sokat sírtam. Aztán összeszorítottam a fogam, és azt mondtam magamnak: harcolj!

Kínai sportolók az 1992 óta vesznek részt a téli játékokon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?