Kilenc távozó Komáromban

KFC

A labdarúgó Niké Ligába frissen feljutott komáromi KFC Facebook-oldalán jelentette be kilenc játékos távozását. 

Nem hosszabbítottak szerződést két cserekapusukkal, Laky Lászlóval és Miloslav Brédával. Utóbbi négy bajnoki és négy kupameccsen jutott lehetőséghez a szezonban, előbbi pedig csak a kispadig jutott. Szintén távozik az epizódszereplők közül Baranyai Ádám, Bögi Ferenc és Nikola Janjic. Náluk több játékpercet kapott az idény során Puska Péter, Eckl Patrik, Ovšonka Dávid és Martin Adamec, de szerződésük lejártával velük sem köt új megállapodást a lila-fehér klub. Ovšonka ősszel még stabil kezdőnek számított, de tavasszal már csak elvétve jutott lehetőséghez, míg Adamec ugyan 21 bajnokin játszott, a kezdőbe nem tudta magát tartósan beverekedni.

Az élvonalat irányító Ligás Klubok Uniója (ÚLK) a héten elfogadta a KFC nevezését, így a Duna-parton készülhetnek a Slovan elleni szezonnyitóra. Igaz ezt a találkozót a stadionépítés miatt még Aranyosmaróton rendezik, a klubnál remélik, hogy a novemberben esedékes DAC elleni felvidéki rangadót már saját otthonukban játszhatják.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?