Kikapott a címvédőtől a Győr

<div>A Győr nagy csatában, három góllal kikapott a címvédő montenegrói Buducnost Podgorica vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének nyolcadik fordulójában.</div><div>&nbsp;</div>

női BL, középdöntő, 2. csoport, 8. forduló:Buducnost Podgorica (montenegrói) - Győri Audi ETO KC 25-22 (12-12) a magyar csapat góldobói: Amorim 7, Groot 3, Sulland 3, Knedlikova 3, Löke 2, Adrienn 1, Broch 1, Alstad 1, Kovacsics 1 A sérülésektől tizedelt Győr nagyon gyengén kezdte a mérkőzést. Támadásban nem tudott mit kezdeni a kiválóan záró montenegrói fallal, és az első tíz percben csupán két gólra volt képes. A hazaiak ráadásul nemcsak kiválóan védekeztek, de támadásban is hatékonyak voltak, és már 8-2-re is vezettek.    Ezt követően aztán összeszedte magát Ambros Martin együttese, a játékosok elöl és hátul is megtalálták a rivális játékának gyenge pontjait, és fokozatosan faragták a hátrányukat, a hajrára pedig utol is érték a vendéglátókat. Az első félidő utolsó perceiben már úgy tűnt, előnnyel mehet pihenni a magyar együttes, az utolsó másodpercben azonban egyenlített a Podgorica (12-12).    A fordulás után szinte megismétlődött az első játékrész eleje: a győriek megint pontatlanok voltak, és fokozatosan kerültek egyre nagyobb hátrányba.    A Buducsnoszt a szakasz közepére visszaállította a hatgólos előnyt, ez viszont ismét pozitívan hatott a magyar csapatra, amely az utolsó percekre kétgólosra olvasztotta a különbséget,  végül azonban három góllal veszített.    A Győr januárban két góllal verte hazai pályán a Podgoricát, amely így az egymás elleni összevetésben jobban áll.    pénteken játszották:Sävehof (svéd)-Midtjylland (dán) 32-24 (17-11)    kedden játsszák:CSM Bucuresti (román)-Vardar Szkopje (macedón), Bukarest 18.00    Az állás: 1. Podgorica 13 pont/8 mérkőzés, 2. Győr 11/8, 3. Szkopje 8/7, 4. CSM Bucuresti 7/7, 5. Midtjylland 5/8, 6. Sävehof 2/8 1. csoport, 8. forduló: Thüringer HC (német)-Larvik (norvég) 20-28 (11-13)Fleury Loiret (francia)-Baia Mare (román) 17-18 (8-8)    szombaton játszották:FTC-Rail Cargo Hungaria - Rosztov Don (orosz) 29-29 (15-13)    Az állás: 1. Rosztov Don 15 pont, 2. Ferencváros 10, 3. Larvik 8 (213-204), 4. Baia Mare 8 (203-199), 5. Fleury Loiret 6, 6. Thüringer HC 1 A középdöntő február végén zárul. A két hatos csoport legjobb négy helyezettje keresztbe játszik az áprilisi negyeddöntőben, és a párharcok győztesei jutnak a május 7-8-i budapesti négyes döntőbe.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?