Két személy ellen indult eljárás a magyar–szlovák után

sv

A rendőrség több tucat embert igazoltatott, és két személy ellen indított eljárást a Magyarország–Szlovákia labdarúgó-Eb-selejtező kapcsán.

„Kétoldalú együttműködés jegyében a 2019. szeptember 9-én tartott Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező labdarúgó mérkőzés biztosítására a magyar rendőrökön túl húsz szlovák rendőr is érkezett, akik elsősorban hazájuk szurkolóival történő kapcsolattartásban segítettek magyar kollégáiknak.

A biztosítás során a Készenléti Rendőrség munkatársai két embert fogtak el; egy magyar szurkolóval szemben garázdaság, míg egy szlovák szurkolóval szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás. Ezen felül 47 főt igazoltattak, egy biztonsági intézkedés történt, egy alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki” – tájékoztatta lapunkat az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?