Két horgászérem a nagykaposiaknak

sporthorgász

Kiválóan szerepeltek a Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesület tagjai az 5. alkalommal megrendezett veteránok (65 év felettiek) és szeniorok (55-64 évesek) országos úszós sporthorgászbajnokságán, Galántán.

A Kis-Dunánál elsősorban a veteránok vitték a prímet. Ugyanis a hat csatasorba álló versenyző közül Fleischer Bertalan a 2., Vernárszky Gyula pedig a 3. helyet szerezte meg, a győztes nagyszombati Ardan Peter mögött. „A tavalyi bajnoki cím után újfent rendkívül elégedett lehetek, hiszen most is összejött szinte minden. Hogy mi lett volna az a többlet, ami még nagyobb ünneplésre adott volna okot, nem tudom. Talán a nagyobb türelem, vagy a bátorság és a kockáztatás?! Mindegy, nagyon elégedett vagyok így is – nyilatkozta lapunknak Fleischer Bertalan.

Vernárszky Gyula az előző kiírásban a 4. helyen végzett, most viszont egy hellyel előrébb lépett. „A dobogós hely megszerzése örömmel tölt el. Úgy látszik, nem fog rajtunk az idő vasfoga, még mindig jól tudunk alkalmazkodni az adott helyzethez, körülményekhez, ami mindenképpen bíztatóan hathat ránk a továbbiakban. Legyünk továbbra is jó időben, jó helyen, ahogyan mondani szokás – fogalmazott Vernárszky.

A szeniorok 11 fős társaságában foglalt helyet Petőcz Károly. Ő szintén egy helyet feljebb lépett az idei megmérettetésen. Hatodik helyezésével elégedett volt, de mint mondta, jövőre még előrébb, akár dobogóközelben szeretne végezni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?