Két gól és más semmi – borzalmasan gyenge meccsen győzött a DAC (GALÉRIA)

dac

Jesus Christ” – ismételte el legalább fél tucatszor a mérkőzés során Joao Janiero, a DAC vezetőedzője. A sárga-kékek nagyon gyenge színvonalú mérkőzésen győzték le 2:0-ra a sereghajtó garamszentkeresztieket.

Joao Janeiro mindössze két helyen változtatott a Trencsénben 1:0-s sikert arató csapaton. A jobbhátvéd pozíciójába visszatért Cesar Blackman, míg a bal szélen Brahim Moumou kapta meg a lehetőséget a bizonyítása. A kisebb sérüléssel bajlódó Schäfer a múlt héten nem volt ott a meccskeretben, ezúttal a cserepadra már leülhetett.

Meglepetésre a sereghajtó garamszentkeresztiek kezdték jobban a mérkőzést, és egy lapos beadás után Lačný előtt már a harmadik percben gólhelyzet adódott. A lehetőség kimaradt, a sárga-kékek pedig ébresztőt fújtak: egy szép akció végén Veselovský lőtt kapura, de a próbálkozás nem volt különösebben veszélyes.

A hazai feltámadás kimerült ebben az egy helyzetben, a dunaszerdahelyiek az első negyedórában egyszerűen nem találták a ritmust, a vendégek voltak a kezdeményezőbbek. Mondhatni, hogy ezek után szinte a semmiből jött a második DAC-helyzet, a 16. percben Veselovský tekerését Slančík nyújtózva ütötte szögletre.

Ezután viszont negyed órán keresztül semmi sem történt a mérkőzésen, és amikor azt írjuk, semmi, akkor nem túlzunk: a felek a mezőnyben gyúrták egymást, nem volt sem helyzet, sem szép megoldás egyik oldalon sem.

Aztán a 32. percben Andzouana az őrizetlenül hagyott Balichoz passzolt az ellenfél tizenhatosában, a horvát középpályás pedig kihasználta a mérkőzés első igazán nagy helyzetét – előnybe került a DAC.

Villámgyorsan megduplázták előnyüket a hazaiak, a 35. percben Hahn János lecsapott egy borzasztó hazaadásra, és a hálóba gurított – 2:0.

Az első félidő összességében rendkívül gyenge és színvonaltalan futballt hozott egy gyenge hazai és egy még gyengébb vendég csapattal.

Galéria
Érdekes

DAC–FK Pohronie 2:0 (2:0)

Góllövők: Balic (32.), Hahn (35.)

Sárga lap: Balic

Játékvezető: Sedlák, nézők nélkül

DAC: Jedlička–Blackman, Kružliak, Muhamedbegovic, Davis–Dimun, Balic (86. Nebyla)–Andzouana (46. Sharani), Veselovský (58. Schäfer), Moumou (46. Ciganiks)–Hahn (83. Krstovic)

POHRONIE: Slančík–Lásik (83. Šmatlák), Štrba, Paluszek (58. Čmovš)–Blahút, Adamec, Mazan, Scislak (59. Malle), Záhumenský–Badolo (83. Nguer), Lačný.

A játék velük sem lett jobb. Az 53. percben Ciganiks kapufát lőtt, a kipattanót Dimun közelről a hálóba pofozta, de a középpályás lesen volt, így nem ért a találat.

Ezután ismét a vendégek vették át az irányítást, akik helyzeteket is ki tudtak dolgozni, Jedličkának egyszer a léc alól kellett kitornásznia egy labdát. Schäfer is beállt a hazaiaknál, aki a 64. percben majdnem kiosztott egy gólpasszt, de beadását Hahn éppenhogy csak nem érte el. A 70. percben ismét a két magyar összjátékából születhetett volna gól, de Schäfer ziccerben lövés helyett lövőcselt választott, ami nem bizonyult jó megoldásnak.

Hiába akadtak további helyzetek, a második játékrész a színvonalát tekintve pontosan olyan kiábrándító volt, mint az első. Az eredmény már nem változott, bár Schäfernek a hajrában még volt egy újabb nagy helyzete.

A DAC sorozatban harmadszor győzött Janeiro irányításával. A tabellán továbbra is negyedikek maradnak a sárga-kékek, mert a rózsahegyiek is ismét győzni tudtak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?