Kérvény a CAS-hoz

Pozsony. Ma a Lausanne-ban székelő Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul Michal Martikán athéni ügyében Peter kubík jogász, aki kérvényében egyértelműen kiáll a vízi szlalom kenu egyesének olimpiai ezüstérmese mellett.

Pozsony. Ma a Lausanne-ban székelő Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul Michal Martikán athéni ügyében Peter kubík jogász, aki kérvényében egyértelműen kiáll a vízi szlalom kenu egyesének olimpiai ezüstérmese mellett. Azt állítja: a szlovák versenyző a két másodperces büntetés után bírói manipuláció nyomán került a második helyre. „Két, egymást kizáró döntéshozatal született Martikán állítólagos kapuérintésével kapcsolatban – részletezi az ügyvéd. – Lehetetlen, hogy az egyik bíró azt rögzítse, hogy a hetes kapunál volt az érintés, a főbíró pedig a vele történt megbeszélés után azt állítsa, hogy az ötös kaput érintette. Az is lehetetlen, hogy az egyik bíró feljegyzésében az ötös kapu szerepeljen, a főbíró pedig – az elektronikai berendezés meghibásodása miatt – a büntetést a hetes kapu érintésével indokolja. Kubík javasolja a bírói büntetés törlését. Michal Martikánt is meglepte, micsoda bírói pontatlanságok derültek ki. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?