Kerületi focidöntő Dunaszerdahelyen

gyerek teremfoci

Vasárnap (kezdés: 9.00) hat területi szövetséget képviselő diákcsapat küzd a Csallóköz szívében a Nyugat-szlovákiai Kerületi Futballszövetség elnökének serlegéért az U14-es korosztály immár tizedik teremtornáján.

 A dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban a 2005. január 1-je után született focistapalánták állhatnak csatasorba. De csupán azok, akik a területi bajnokságokban játszó csapatok mezét viselik. A résztvevők a regionális tornákon szereztek részvételi jogot a döntőben való szereplésre.

A megmérettetésen a Dunaszerdahelyi, a Galántai, a Lévai, a Nagytapolcsányi, a Privigyei és a Trencséni Területi Futballszövetség válogatottja körmérkőzéses rendszerben küzd a trófeáért. Egy mérkőzés játékideje huszonöt perc, a kapus mellett négy mezőnyjátékos avatkozhat játékba, a többiek a cserepadon várnak bevetésre.

A dél-szlovákiak két héttel ezelőtt Galántán küzdöttek a továbbjutásért. A tornán ugyan a csallóköziek alakulata végzett az első helyen, de Győri Zsolt edző védenceinek eredményeit nem számították be a végső táblázatba. A győztes galántaiak mellett a második helyezett lévaiak jutottak a fináléba.

„Házigazdaként bérelt helyünk volt a döntőben, így versenyen kívül vettünk részt a regionális fordulóban, mely jól beillett felkészülési menetrendünkbe. Azóta újabb két mérkőzést játszottunk teremben. Szerintem mindent megtettünk azért, hogy hazai környezetben a legjobbak között végezzünk. 2017-ben az 5. helyen zártunk, mostani játékoskeretünk azonban jóval erősebb a tavalyinál” – bizakodott Győri Zsolt, a dunaszerdahelyi területi válogatott trénere.

Érdekes

A X. KERÜLETI DIÁKTEREMTORNA (U14) MŰSORA

Dunaszerdahely (területi válogatottak indulnak) – vasárnap, 9.05: Dunajská Streda–Galanta, 9.28: Levice–Topoľčany, 9.56: Prievidza–Trenčín, 10.24: Dun. Streda–Levice, 10.52: Galanta–Trenčín, 11.21: Topoľčany–Prievidza, 11.49: Levice–Galanta, 12.17: Trenčín– Topoľčany, 12.45: Prievidza–Dun. Streda, 13.13: Galanta–Topoľčany, 13.41: Levice–Prievidza, 14.09: Dun. Streda–Trenčín, 14.37: Prievidza–Galanta, 15.05: Trenčín–Levice, 15.33: Topoľčany–Dun. Streda. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?