Mi zavarja a PSG-t Škriniar esetében?

2

Még egy szezon sem telt el azóta, hogy Milan Škriniar a Paris Saint Germainhez igazolt, máris arról pletykálnak, hogy nem marad sokáig a francia fővárosban. 

"A szlovák védőnek, Milan Škriniarnak nagyon bonyolult a helyzete Párizsban! Több találgatás kelt szárnyra azzl kapcsolatban, hogy meg vannak számlálva a napjai a PSG-nél. Sokan elégedetlenek a teljesítményével, és a klubnál már a pótlását oldják" - írja a Sporting Time.

Elégedetlen edzők

A francia média szerint a szlovák védőnek, Milan Škriniarnak elege van Párizsból. 

"A játékidő hiánya könnyen magyarázható a bal bokájának sérülésével, amely három hónapnyi játékidőtől fosztotta meg" - írta Loic Tanzi francia újságíró a L'Equipe-nek.

A fent említett bokasérülés több hónapos kihagyást jelentett Škriniar számára. Visszatérése óta nincs stabil helye a kezdő tizenegyben, ráadásul nagyon gyengén teljesít. Kiszorította őt a 20 éves Lucas Beraldo, akit a PSG a télen 20 millió euróért hozott a Sao Paulóból. 

"Škriniar visszatérése még mindig bonyolult. Lucas Beraldo érkezésével a szlovák bekk sokkal kevésbé van jelen Luis Enrique kezdő tizenegyében" - jegyzi meg a L'Equipe. "A pletykák szerint az edzői stáb nem elégedett az idei szezonban nyújtott teljesítményével".

Loic Tanzi még arról is beszámolt, hogy a PSG vezetősége már keresi Milan Škriniar utódját, akit a nyári átigazolási időszakban hozhatna.

 "A klub vezetősége már elkezdte keresni a következő szezonra a megfelelő játékost. Olyan valakit keresnek, aki képes az év legfontosabb mérkőzésein játszani". 

Vajon a szlovák csapatkapitány napjai a párizsi klubnál végleg meg vannak számlálva?

 

(sport24-pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?