Kegyetlen feltételek

Pozsony. Lassan kezd kialakulni a II. labdarúgóliga élmezőnyében tanyázó rimaszombati csapat kerete. A közelmúltban több vendégjátékos is érkezett: Lipovský (N. Zámky), Sikorjak (Trnava), Kubala (Petržalka), Filo (Žilina), Buchta (Púchov), valamint Goga (Partizánske).

Pozsony. Lassan kezd kialakulni a II. labdarúgóliga élmezőnyében tanyázó rimaszombati csapat kerete. A közelmúltban több vendégjátékos is érkezett: Lipovský (N. Zámky), Sikorjak (Trnava), Kubala (Petržalka), Filo (Žilina), Buchta (Púchov), valamint Goga (Partizánske). Staňót (Púchov) a minap leigazolták, Chalupkát viszont nem engedte el az Inter. – Jozef Barmoš, a pozsonyiak klubigazgatója közölte velünk, hogy szükségük lesz Chalupkára, de ha csütörtökön sikerül megállapodnunk Pecze Károly vezetőedzővel, akkor semmi akadálya annak, hogy egy másik fiatal játékosuk nálunk futballozzon a tavaszi idényben – újságolta lapunknak Vas Ferenc, a gömöriek szakosztályelnöke.

A kedvezőtlen időjárás miatt az elmúlt héten nagy gondban volt Szikora György vezetőedző, hiszen mind a diósgyőriek, mind pedig a szenciek elleni előkészületi összecsapást el kellett halasztani. A stadion melletti salakpályán azonban mégis sikerült két meccset játszaniuk, mégpedig a Lučenec (6:2), valamint a Tomášovce (1:1) ellen. – Nem lenne semmi baj, ha az edzésterv szerint gyakorolhatnánk, de sajnos, sokszor a zord idő miatt a tornaterembe vagy a salakpályára vonulunk. Elég sok új játékos érkezett, akiknek idő kell, hogy összeszokjanak. Remélem, a téli alapozás utolsó szakaszában már semmi sem zavarja meg a felkészülést – bizakodott a klubelnök.

A rimaszombatiak kedden a Žiar együttesét fogadták, és 1:1-es döntetlent értek el, úgy, hogy fél tucat helyzetet is elpuskáztak. Szombaton – ismét a salakpályán – a Tomášovce ellen mérkőznek, majd kedden a Revúca otthonába látogatnak. – Napok óta borzasztóan hideg van, sok hó esett, mindent összevetve, kegyetlenek a feltételek. Ezért csak erőnléti edzéseket végezhetünk, és ez, sajnos, meglátszik a játékunkon – mondta Szikora György. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?