Kassai csapatot akarnak

Kassa. Nem titkolt célja a kassai klubvezetőségnek, hogy a lokálpatriotizmusra építve próbálja megnyerni a Rezeš-éra, majd a Borriero-féle nagyszabású leépítés idején a kassai futballtól elpártolt szurkolókat.

Kassa. Nem titkolt célja a kassai klubvezetőségnek, hogy a lokálpatriotizmusra építve próbálja megnyerni a Rezeš-éra, majd a Borriero-féle nagyszabású leépítés idején a kassai futballtól elpártolt szurkolókat. Ennek jegyében zajlott a nyári átigazolási időszak is, a régi-új szerzemények közül ugyanis hatan kassaiak: Cifranič (Slovan), J. Kozák (Slavia), Vágner (Torna, 3. liga), Loj (Ličartovce), M. Sovič és Obšitník (mindkettő SC Faheheel, Kuvait), s ha figyelembe vesszük, hogy a játékoskeretben hét saját nevelésű fiatal található, akkor már érthető a nyugdíjaskorú törzsszurkolók derűlátása a lelátón. Ők szombaton VSS-ként éltették a csapatot.

A Petržalka ellen a szakvezetők előzetes fogadkozásai ellenére még egy tartalékos együttes lépett pályára, hiszen különböző okok miatt egyelőre csak a nézőtérről figyelte az eseményeket a felkészülés során csapatkapitánnyá választott M. Sovič (Obšitníkkal együtt a játékengedélyükhöz szükséges iratokat várják a kuvaiti szövetségtől), a bentmaradás kiharcolásában főszerepet vállaló Zvara (aki a héten a török Bursaspornál járt próbajátékon, s akit a klubvezetőség megfelelő ajánlat esetén elengedne), a csatárposztra kiszemelt Mati (korábban csak egymillióért adták volna, de szerződtetésének feltételeiről immár az új eperjesi vezérkar dönt), valamint az osztrák másodosztályból visszatérő (?) Lapšanský, aki a 90-es évek elején az akkor még csak formálódó 1. FC alapembere volt.

Pozitív kezdeményezés továbbá, hogy az ICOS cég jóvoltából kivetítőn lehet meccs közben is újranézni a vitatott eseteket, igaz, a világbajnokságon látottakénál szerényebb kivitelű, 6x4 méteres képernyőn.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?