Karhan visszatérése

SITA-JELENTÉSPozsony. Kihirdette első keretét Vladimír Weiss, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

SITA-JELENTÉS

Pozsony. Kihirdette első keretét Vladimír Weiss, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Húsz légiós és kilenc hazai játékos került a 29 kiszemelt futballista névsorába a görögök elleni, augusztus 20-ai pozsonyi felkészülési mérkőzésre.

Egyedüli újonc a zsolnai Peter Štyvar, Ľuboš Kamenár, az Artmedia kapusa ugyan még nem volt válogatt, de már egyszer szerepelt a keretben. Visszatért a meghívottak közé Miroslav Karhan és Filip Šebo.

A KERET – KAPUSOK: Senecký (Ankaraspor), Kamenár (Artmedia), Mucha (Legia Warszawa), D. Kuciak (FC Vaslui).

HÁTVÉDEK: Škrtel (Liverpool), Ján Ďurica (Szaturn), Krajčík (Slavia Praha), Čišovský, Saláta (mindketten Artmedia), Brezinský (Temesvár), Martin Petráš (US Triestina), Pekarík (Žilina), Marek Čech (West Bromwich), Zabavník (Terek Groznij).

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Karhan (Mainz), Sapara (Rosenborg Trondheim), Hamšík (SSC Neapol), Štrba, Jež (mindketten Žilina), Šesták (Bochum), Kozák (Artmedia Petržalka), Švento (Slavia Praha).

CSATÁROK: Hološko (Besiktas), Mintál, Vittek (mindketten Nürnberg), Jakubko (FK Himki), Šebo (Valenciennes), Štyvar (Žilina), Halenár (Artmedia Petržalka).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?