Kapusok párbaja – másodszor Szímőn

foci
Szímő |

Futballkapusok sokasága látogat vasárnap az Érsekújvári járásban fekvő település sportpályájára, hogy részt vegyen a Kapusok Párbaján. 

 „Négy korosztály negyven képviselőjére számítok, külön versenyeznek 9, 12 és 15-16 éves korig, valamint a felnőttek – mondta lapunknak Kantár Szilárd szervező. –Délután egykor kezdünk: Laco Molnár egykori válogatott hálóőr és a szímői polgármester megnyitója után indul a verseny, amely nagyon közkedvelt a kapusok körében. Egyszerre ketten vannak a pályán, és egymás ellen játszanak, hét percig vagy hét találatig tart egy összecsapás. Nemcsak a védésben bizonyítanak a szereplők, hanem rúgótechnikájukat is kipróbálhatják, felvonultathatják kapustudásukat. Az számít, amit az adott helyzetben képesek nyújtani. Olyan ez, mint a teniszben, ahol, ha ügyes valaki, akkor sikeres is, ha nem, senki sem segít rajta, teljesen magára van utalva. A verseny vendége lesz a pozsonyi Slovan legendás kapusa, Alexander Vencel, akivel délután hatkor végignézik a jelenlevők egykori csapata 1969-es győztes KEK-döntőjét az FC Barcelona ellen.” A verseny népszerűségét jelzi, hogy ismert hálóőrök – köztük Matej Poláček, Rengel Péter és mások – is megfordultak már Kantár Szilárd kapuspróbatételein. Hetedszer lesz Kapusok Párbaja, nyári változatát másodszor látja a szímői közönség.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?