Kapusok beteglistán

Komárom. Rosszul kezdődött a hazaiak számára a találkozó. A sérüléssel bajlódó Šutlák után a cserekapus, Peltzner is megsérült a meccs előtti bemelegítés során, helyébe a pályakezdő Tóth Pétert küldték pályára a „violák” szakvezetői. A gyors kontrákkal kísérletező vendégek támadásait elsősorban Grendel vezette.

Komárom. Rosszul kezdődött a hazaiak számára a találkozó. A sérüléssel bajlódó Šutlák után a cserekapus, Peltzner is megsérült a meccs előtti bemelegítés során, helyébe a pályakezdő Tóth Pétert küldték pályára a „violák” szakvezetői. A gyors kontrákkal kísérletező vendégek támadásait elsősorban Grendel vezette. Az említett labdarúgó már a 10. percben vezetéshez juttatta övéit. Kilenc perc elteltével újfent Grendel volt a gólszerző, aki ezúttal Kučera hibájából húzott hasznot. A 34. percben Nagy Jenő hozta vissza a Duna-partiak reményeit. Spál beadását előbb lekezelte, majd a labdát a kapujából rossz ütemben kimozduló Minarech felett a hálóba emelte. A 35. percben Krupník egyenlíthetett volna, ám lövése célt tévesztett. A bátran támadó vendégek a 43. percben növelhették volna vezetésüket, Tomana jól időzített beadását azonban sem Grendel, sem Basila nem érte el. A második játékrész elején Nagy lövését öklözte a mezőnybe Meliš. A 61. percben Batla célzott pontatlanul, majd Krupník lövését védte lábbal a vendégek hálóőre, aki a végjátékban Spál helyzeténél is a helyén volt. KOMÁRNO–LEDNICKÉ ROVNE 1:2 (1:2). Gólok: 34. Nagy Jenő, ill. 10 és 19. Grendel. Sárga lap: Krupník, ill. Meliš, Bajza, Bagin, Holeščák. Játékvezető: Peťovský, 650 néző. KOMÁRNO:Tóth–Kökényesi, Otočka, Zlatohlávek, Spál, Kamendy, Krupník, Matúš, Kučera (28. Batla), Uzola (75. Lakatoš). (al)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?