Kapaszkodik a DAC

Egyetlen kérdés maradt nyitott az I. labdarúgóliga tavaszi rájátszásának 12. fordulója után: a DAC vagy a losonci LAFC kíséri-e a II. ligába a sereghajtó Turčianske Teplice csapatát.

Németh Krisztián megmentette a tizenegyest hibázó DAC-ot az újabb hazai döntetlentőlÖrzsik Ödön felvételeSzombaton a losonciak folytatták gyenge sorozatukat, s ezúttal az élen álló Prešov vendégeként szenvedték el a forduló legnagyobb vereségét (4:1). Az első két eperjesi találatra még a szünetig válaszoltak, de utána már nem tudták bevenni a hazaiak kapuját. S mivel a DAC hazai pályán kínkeservesen, de győzött (1:0), három pontra megközelítette a nógrádiakat a táblázaton. A pontkülönbségekből könnyen kiolvasható, hogy a hátralévő két fordulóban már csak e két dél-szlovákiai csapat között dől el a bennmaradás kérdése. A DAC Podbrezovában játszik, majd fogadja az utolsó Turčianske Teplicét, a LAFC Homonnán szerepel, majd a Podbrezovát látja vendégül.

Ha netán azonos pontszám lenne a két csapat között a bajnokság végén, akkor az egymás elleni párharc összesítése dönt, s abban a DAC a jobb, hiszen az őszi hazai 0:0 után Losoncon a hazaiak nyertek 2:0-ra, majd tavasszal mindkétszer győztek a csallóköziek: otthon 2:0-ra, idegenben múlt héten 3:2-re. A mérleg nyelve a Podbrezová lehet, amely mindkét kiesőjelölttel találkozik. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?