Jurkemik jó taktikája

Pozsony. Az önálló szlovák bajnokságban először sikerült legyőznie a Žilinának Pozsonyban az Intert. Az ősz folyamán harmadszor látogatott a sárga-zöld csapat Pozsonyba, és harmadszor győzött. Előbb 4:1-re nyert a Ligetben, majd 3:2-re a Slovan, szombaton pedig 3:1-re az Inter ellen.

Pozsony. Az önálló szlovák bajnokságban először sikerült legyőznie a Žilinának Pozsonyban az Intert. Az ősz folyamán harmadszor látogatott a sárga-zöld csapat Pozsonyba, és harmadszor győzött. Előbb 4:1-re nyert a Ligetben, majd 3:2-re a Slovan, szombaton pedig 3:1-re az Inter ellen. Ladislav Jurkemik, a vendégek edzője jó hangulatban volt a meccs után: „Nagy öröm számomra, hogy így történt. Sőt az is, hogy az első helyre kerültünk. Remélem, ez sokáig így marad.”

Nagyon jó taktikával küldte pályára tanítványait. „Láttam az Inter múlt heti Petržalka elleni meccsét. Tudtam, hogy ha sikerül a sárga-feketék erősségét, Czinegét semlegesítenünk, akkor van mit keresnünk. Ez sikerült is, hisz a hazaiak csak a 69. percben találták el először a kapunkat.” A vendégek edzője szerint a jelenlegi remek helyezés még nem jelent semmit. „Nagy kár lenne, ha megelégednénk a mostani helyzettel. Az ősszel még három fordulóban kell jól szerepelnünk, majd jöhet az ünneplés.”

Az Inter csapatára rá sem lehetett ismerni a múlt heti Petržalka elleni jó teljesítmény után. A védelemből hiányzott az eltiltott Šuchančok és az influenzás Kratochvíl. Jozef Bubenko, a hazaiak vezetőedzője: „Teljesítményünkre rányomta bélyegét a gyorsan bekapott gól. Minden játékosnak volt konkrét feladata, de ez a pályán nem látszott. Hýll kapus sem állt a feladata magaslatán.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?