Jureňa is megnézte a nagymegyeri meccset

Nagymegyer |

<p>Szombaton folytatódott a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában listavezető nagymegyeriek őszi veretlenségi sorozata. A vásárútiak elleni régióderbin a Lieskovský-legénység mezőnyfölényét fordulás után négy találattal nyomatékosította.</p>

„Legutóbb még négy sérültről (Bereczky, Dórák, Gombos, Kozma) számoltam be, ám a csütörtöki tréningen Remenár izomhúzódást szenvedett, így ma ő sem avatkozhat játékba” – mutatott rá a meccskezdést megelőző bemelegítésnél a vásárútiakat sújtó problémákra menedzserük, Somogyi Iván. A kezdőrúgást követően a hazaiak góllal kecsegtető helyzetek sorát dolgozták ki, ám ezek rendre kimaradtak.

Több alkalommal pedig Csánó, a vendégek kapusa parádézott. Így volt ez a 6. percben Bajnok lövésénél, majd egy perc elteltével Varga fejesénél. A8. percben Strelec bólintotta a labdát a bal sarok irányába, Csánó újfent résen volt. Nagy lökete a léc felett süvített el, majd a 19. percben Strelec lövését hárította a vásárútiak hálóőre. Közben a nézők az egykori agrárminiszter, Miroslav Jureňa érkezésére figyeltek fel. „Jureňa úr a gbely-i futballklub elnöke. Nagymegyerre is ebben a minőségében érkezett. Megtekinti sporttelepünket, a termálfürdőt. Azt tervezi, hogy az általa irányított futballklub felnőtt csapata télen nálunk edzőtáborozik” – szolgált magyarázattal Klempa Szilárd, a vendéglátók tisztségviselője.

Közben a vásárútiak gólfelelősét, Tomasovicsot kétszer is ápolni kellett, ám cserére nem neki, hanem Chrenkónak volt szüksége. „Kifordult a bokája” – adta közre a kényszercserét kiváltó diagnózist Somogyi Iván. A folytatásban újabb ziccerek (Zlacký, Strelec) maradtak kihasználatlanul. A félidei pihenő után kezdődött a gólgyártás. Öt perc leforgása alatt az alacsony termetű Zlacký fejjel két ízben is kapuba talált. Előbb az 53. percben Ágh íveléséből, majd az 58. percben bajnok szögletéből húzott hasznot. A két találatot tetszetős Zlacký-szaltó követte. A 74. percben Bajnok mesterien tálalt Strelec elé, aki higgadtan a bal alsó sarokba célzott. A 81. percben a jó formában játszó Bajnok egyéni akcióját góllal fejezte be. Az utóbbi négy bajnokijukon veretlenül menetelő vásárútiak teljesítményét minősíti, hogy részükről egyetlen kapura tartó lövést sem jegyeztünk fel a kilencven perc alatt.

VEĽKÝ MEDER–TRHOVÁ HRADSKÁ 4:0 (2:0). Gólok: Zlacký (53., 58.), Strelec (74.), Bajnok (81.). Sárga lap: Nagy, ill. Obložinský. Játékvezető: Štefanec, 400 néző.

V. MEDER: Kobr–Ágh, Olejník, Varga Dezső, Varga László (70. Érsek), Bajnok, Nagy, Maixner, Rácz (78. Gerhát), Zlacký (78. Vados), Strelec.
TRH. HRADSKÁ: Csánó–Gáspár, Obložinský, Andrejkovics, Sándor, Chrenko (29. Póda), Tomasovics, Szajkó, Kovács, Zsákovics (54. Nagy Jaroslav), Török.


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?