Jozef Adamec elégedetlen

Pozsony. Negatív nézőcsúcs született a Slovan–B. Bystrica meccsen, s a jelenlévő másfélezer szurkoló közül sokan nem a mérkőzés miatt váltottak jegyet, hanem a két, extrémviselkedésű tréner, Jozef Adamec és Ladislav Molnár miatt. Hátha produkálnak valamilyen emlékezetes jelenetet.

Pozsony. Negatív nézőcsúcs született a Slovan–B. Bystrica meccsen, s a jelenlévő másfélezer szurkoló közül sokan nem a mérkőzés miatt váltottak jegyet, hanem a két, extrémviselkedésű tréner, Jozef Adamec és Ladislav Molnár miatt. Hátha produkálnak valamilyen emlékezetes jelenetet. Molnár addig-addig rohangált a pálya szélén, mígnem a bíró magához hívta a csapatkapitány Dušan Tóthot, küldje már fel a lelátóra az edzőjét (ez a buta módszer, mármint hogy a játékos „állítsa” ki a trénerét, a világon csak nálunk létezik), Adamec viszont nyugodt volt, deprimálta őt csapata játéka. A meccs utáni sajtóértekezlet elején azonban viccelt, azt kérdezte kollégájától, miért hagyta magát kiállítani, mire Molnár azt felelte, tőle tanult el minden rosszat. A 61 éves Slovan-tréner aztán ismét komoly lett, csapatáról kellett beszélnie. „Felemás érzéseim vannak, nem kaptunk gólt, de vesztettünk két pontot, így hát nem lehetek elégedett” – mondta az égszínkékek újdonsült trénere, aki egy hete vette át a csapat irányítását. Nem tagadta, csalódást okoztak a nézőknek. „Bánt a gyenge játék, mert ha jól futballoztunk volna és így hozzuk a döntetlent, a szurkoló másként tekint a kollektívára, én is derűlátóbb lennék. Azt nem mondanám, hogy pesszimista vagyok, mert a mainál csak jobban játszhatunk.” Ezekkel a futballistákkal? – vetettük közbe. „Is-is. A fiúk többsége jó képességű labdarúgó, fegyelmezett játékkal javulhat teljesítményük. Belátható időn belül azonban erősíteni kell, főleg a középpályán, ez a terület régóta fájó pontja a Slovannak. Játékmester nélkül nehéz szépen és eredményesen futballozni. Most azonban csak azokból válogathatok, akik kerettagok.” (T. V.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?