Jobb volt az ellenfél

Pozsony. A pasienkyi 50 méteres fedett uszodában a második játéknap mérkőzéseivel folytatódott a vízilabda Európa-bajnoki selejtező B-csoportjának küzdelemsorozata.

Pozsony. A pasienkyi 50 méteres fedett uszodában a második játéknap mérkőzéseivel folytatódott a vízilabda Európa-bajnoki selejtező B-csoportjának küzdelemsorozata. A szlovák válogatott a szerdai kiütéses győzelem után (Málta 16:2) tegnap a jóval komolyabb játékerőt képviselő Romániával mérkőzött, és kétgólos vereséget szenvedett. Az ellenfél kezdettől fogva határozottabb, taktikusabb és jobb volt. A szlovákok ma este (18.45) a szerény képességű törökökkel mérkőznek.

SZLOVÁKIA–ROMÁNIA 9:11 (1:1, 2:4, 3:4, 3:2). A hazaiak góldobói: Gergely 2, Gyurcsi, Nižný, Nagy 2, Bačo 2, Brúder. Fej fej mellett haladtak a csapatok az első negyedben, mindkét oldalon egy-egy emberelőnyös gól esett. A 9. percben Gergely jóvoltából először és utoljára vezettek a házigazdák. Ezután rákapcsoltak a románok és többször is háromgólos előnyre tettek szert. Ondrej Gajdáč edző legénysége azonban nem adta fel, három perccel a befejezés előtt egy gólra megközelítette ellenfelét, ám a hajrában többször is hibázott, így vereséget szenvedett. A meccsre meglepően sokan, több mint 700-an (telt ház) voltak kíváncsiak. Az erőviszonyokat figyelembe véve a vereség ellenére a szlovák csapat továbbjutása nincs veszélyben, ugyanis a hat együttesből három játszhat a szlovéniai Eb-n. A tegnapi első találkozón Törökország– Málta 10:6. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?