Jobb volt a bajnok

Pozsony. Rossz napot fogtak ki a ligetiek, kezdettől fogva szétesően, sok hibával futballoztak, a sereghajtó zsolnaiak minden tekintetben felülmúlták a fővárosiakat. Vladimír Weiss vezetőedző legénysége alig-alig alakított ki helyzetet az első félidőben. A bajnok ügyesen, taktikusan játszott és a 30.

Pozsony. Rossz napot fogtak ki a ligetiek, kezdettől fogva szétesően, sok hibával futballoztak, a sereghajtó zsolnaiak minden tekintetben felülmúlták a fővárosiakat. Vladimír Weiss vezetőedző legénysége alig-alig alakított ki helyzetet az első félidőben. A bajnok ügyesen, taktikusan játszott és a 30. percben szerzett vezetést. A gól előtt nagyot hibázott az Artmedia védelme. A második félidőben öt perc alatt újabb két gólt lőttek a vendégek, s eldőlt a találkozó. A 60. percben sikerült szépítenie a Petržalkának, több gólra azonban már nem futotta erejéből.

Góllövők: Krejčí (59.), ill. Zabavník (29.), Sninský (50.), Šimček (55.). Játékvezető: Micheľ, 4000 néző. Sárga lap: Špendla. PETRŽALKA: Lipčák–Ševinský, Maixner, Soboňa, Ďurica–Kozák (54. Kusalík), Borbély, Zvara, Straka–Krejčí, Vaščák (59. Mikulič). ŽILINA: Trabalík–Konečný, Špendla, B. Labant, Drahno–Putik (68. Kosmeľ), Zabavník, Sninský, Barčík (86. Bažík)–Šimček, Gottwald (71. Rusnák).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?