Jimmy Jump, az idióta

Szögezzük le, hogy „Jimmy Jump” egy feltűnési viszketegségben szenvedő idióta. A Jimmy Flitzer névre hallgató cseppet sem úriembernek immár sokadszor sikerült nagy sporteseményen az érdeklődés középpontjába kerülnie azzal, hogy berohant a pályára.

Jimmy Jump Figóhoz vágta a Barcelona-zászlót(ČTK-felvétel) Szögezzük le, hogy „Jimmy Jump” egy feltűnési viszketegségben szenvedő idióta. A Jimmy Flitzer névre hallgató cseppet sem úriembernek immár sokadszor sikerült nagy sporteseményen az érdeklődés középpontjába kerülnie azzal, hogy berohant a pályára.

A lisszaboni labdarúgó Európa-bajnoki döntő második félidejében már nem csupán a magamutogatás volt a célja, a katalán „szurkoló” ennyivel már nem érte be. Becenevéhez híven diadalittasan ugrott bele a görögök kapujának hálójába, csakhogy előtte még a portugálok csapatkapitányát csapta arcul, méghozzá egy Barcelona-zászlóval. Luis Figo döbbenten állt, és percekig nem tudta megemészteni, hogy egykori csapatának jelképét vágja hozzá valaki, mintegy szembesítve őt a katalán szurkolók múlhatatlan gyűlöletével, amiért képes volt a legnagyobb riválishoz, a Real Madridhoz szerződni – még négy évvel korábban. De hogy erre miért éppen az Európa-bajnokságon, annak is a döntőjében került sor?! Hogy a két tett közül melyik okozott nagyobb élvezetet az elkövetőnek, nem tudni. Mint ahogy arról sem szólnak a híradások, mekkora „ruhát” kapott az őt elfogó rendőröktől, miután azok eltüntették a küzdőtérről. Két eset lehetséges: antihősünk vagy született mazochista, aki azt élvezi, ha minél jobban ütik, vagy még nem kapott elég nagyot egyik ilyen akciója után sem. Bármi legyen is az igazság, Jimmy boldogan tűrte, ahogy kicipelték a stadionból, az internetes oldalán pedig ismét jókora forgalmat generált. A www. jimmyjump.com-ot még annyian rohamozták világszerte, hogy ahhoz alig lehetett hozzáférni. A filozófiájáról azért kiderült egy, s más: „Ugrásom a kincsem, a hírnév a szabadságom, az erő és a szél az én igazságom, az egyetlen támogatóm: Jimmy Jump.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?