Jegyüzér a FIFA tagja?

Jokohama. Azzal vádolták meg Mohammed Bin-Hammamt, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságának tagját, hogy a rendelkezésére bocsátott jegyeket a fekete piacon értékesítette. Keith Cooper, a FIFA kommunikációs igazgatója cáfolta a lapértesüléseket.

Jokohama. Azzal vádolták meg Mohammed Bin-Hammamt, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságának tagját, hogy a rendelkezésére bocsátott jegyeket a fekete piacon értékesítette. Keith Cooper, a FIFA kommunikációs igazgatója cáfolta a lapértesüléseket. Bin-Hammant, aki pillanatnyilag nem a vb színhelyén, hanem Katarban tartózkodik, Michel Zen-Ruffinen főtitkár szerint sokkolta a hír és rendkívül csalódott volt. A Daily Mail és a Süddeutsche Zeitung arról számolt be, hogy a múlt vasárnapi Anglia–Svédország találkozóra jelentős mennyiségben lehetett olyan jegyeket illegálisan vásárolni, amelyeken az ázsiai szövetség elnökének neve szerepelt. Hasonló belépőket árultak a pénteki Anglia–Argentína összecsapásra is. A jegyeket 650 és 950 dolláros áron kínálták, eredetileg 150 dollárba kerültek. A végrehajtó bizottság tagjai minden csoportmérkőzésre tíz belépőt kapnak, a nyolcaddöntőkre ötöt. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?