Jegyárusítás az olimpiára

Pozsony. Hétfőtől világszerte folyik a jegyárusítás a XXVIII. nyári olimpiára, amelynek 2004. augusztus 13 és 29 között a görög főváros, Athén ad otthont. A szervezőbizottság (ATHOC) felszólítja az érdeklődőket, hogy minél hamarabb vásárolják meg belépőjüket, nehogy csalódás érje őket.

Pozsony. Hétfőtől világszerte folyik a jegyárusítás a XXVIII. nyári olimpiára, amelynek 2004. augusztus 13 és 29 között a görög főváros, Athén ad otthont. A szervezőbizottság (ATHOC) felszólítja az érdeklődőket, hogy minél hamarabb vásárolják meg belépőjüket, nehogy csalódás érje őket. Három millió jegy kerül szabad árusításra, 11-től 71 ezer euróig terjedő áron. Az átlagár 35 euró, ami 18-cal kevesebb, mint Sydneyben volt. A belépők kétharmada nem kerül többe 30 eurónál. Az atlétikára és az úszásra 40-49 euró között mozog az ár, az ünnepélyes megnyitóra 100, de 950 euróért is vásárolható. Szlovákiában a Szlovák Olimpiai Marketing Rt. a jegyek forgalmazója. Elérhetőségei – cím: Kukučinová 26, 831 03 Bratislava; tel.: 02/49256120/122; fax: 02/49256121; e-mail: [email protected]; www.olympic.sk (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?