JÉGKOCKÁK

JUTALOM AZ ARANYÉRT. A finn válogatottnak minimálisan a negyedik helyen kell végeznie, hogy joga legyen prémiumra. A szövetség ugyanis rosszabb helyezésért nem helyezett kilátásba pénzjutalmat. Ha a csapat világbajnoki címet szerez, minden játékos 27 000 eurót kap.

JUTALOM AZ ARANYÉRT. A finn válogatottnak minimálisan a negyedik helyen kell végeznie, hogy joga legyen prémiumra. A szövetség ugyanis rosszabb helyezésért nem helyezett kilátásba pénzjutalmat. Ha a csapat világbajnoki címet szerez, minden játékos 27 000 eurót kap. A csehek premizálása is ismert, az elsőségért 10 000 euró ütné a markukat.

PÁLFFY KIRÁLYSÁGA. A világ-bajnokság ötödik napja után is a csatár Žigmund Pálffy uralja a statisztikákat, a szlovák csatár tíz ponttal vezeti a kanadai pontversenyt és hét góllal a góllövőlistát. Csapattársa, Ľubomír Višňovský két találattal és négy gólpasszal a legeredményesebb hátvéd, Jozef Stümpel hét gólpasszal a legjobb „feladó”. A szlovák csapat a lövések tekintetében az élen áll, akárcsak a sportszerűségi versenyben. A kapusok listáját a kanadai Sean Burke vezeti. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?