Ján Gabriel Galántán

Galánta/Somorja. Hét közben edzőcserére került sor a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának galántai újoncánál. A mezőny jelenlegi utolsó előtti helyezettjének tisztségviselői elköszöntek a nyitrai Ján Kolláriktól. Helyébe Ján Gabriel személyében illusztris szakvezetőt szerződtettek.

Galánta/Somorja. Hét közben edzőcserére került sor a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának galántai újoncánál. A mezőny jelenlegi utolsó előtti helyezettjének tisztségviselői elköszöntek a nyitrai Ján Kolláriktól. Helyébe Ján Gabriel személyében illusztris szakvezetőt szerződtettek. Mint az köztudott, a nagyszombati Spartak egykori középpályása válogatott szinten edzősködik, Jozef Bubenko segítőjeként a 21 évesek országos válogatottjánál közreműködik. Helyénvaló a kérdés: vajon képes lehet-e mindkét fronton teljesíteni az elvárásokat? „Új edzőnk korosztályos válogatottnál betöltött tisztsége nem jelent olyan nagy megterhelést, gyakori távollétet, hogy ez hátráltatná csapatunk felkészítését. Távollétében az ificsapat edzői helyettesítik a szakembert. Gabriellel gyorsan megállapodtunk, nem voltak teljesíthetetlen elvárásai. Ami galántai szerepvállalásának időtartamát illeti, egyelőre az őszi idény végéig marad nálunk. Hetente három foglalkozást vezet, már az elsők után elmondhatom: előrelépés történt. Javult a játékosok fegyelme, megváltozott az edzésekhez való hozzáállásuk. Reméljük, irányításával csakhamar javul a kollektíva eredményessége is” – jelölte meg az edzőcserét kiváltó okokat és az elvárásokat Zdeno Otáhel, a galántai Slovan klubelnöke.

Az utolsó helyezett somorjaiknál ugyan senki sem örül a kudarcoknak, ám az STK klubvezetése nem az edző elmozdításával kíván lelket lehelni a társaságba. „Szerdai vezetőségi ülésünkön, melyre meghívtuk vezetőedzőnket, Jozef Šajánekot is, boncolgattuk a csapat gyenge teljesítményét. Továbbra is bizalmat szavaztunk szakvezetőnknek, akinek elsőrendű célkitűzése: javítani a helyzetkihasználást” – értesültünk Bárdos Gábortól, a csallóköziek klubelnökétől. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?