Jackie Stewart félti a Brit GP-t

London. Jackie Stewart, a Forma–1 legendás alakja szerint Nagy-Britanniának mindent meg kell tennie azért, hogy a silverstone-i futam ne jusson a 2003-as programból törölt Belga Nagydíj sorsára. „Mindenki imádja a spái versenyt, a különleges pályát, mégis kikerült a jövő évi műsorból.

London. Jackie Stewart, a Forma–1 legendás alakja szerint Nagy-Britanniának mindent meg kell tennie azért, hogy a silverstone-i futam ne jusson a 2003-as programból törölt Belga Nagydíj sorsára. „Mindenki imádja a spái versenyt, a különleges pályát, mégis kikerült a jövő évi műsorból. Pedig egyike volt a legnagyobb múltú viadaloknak. Ez figyelmeztető lehet számunkra is – mondta az egykori háromszoros világbajnok. – Nyilvánvaló, hogy mindent meg kell tennünk azért, hogy életben maradjon a Brit Nagydíj! Egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy örökre szól a szerződésünk. Pedig az sokat jelent a brit autógyártás számára, a silverstone-i futam törlése óriási válságot idézne elő.” A nagy hagyományokkal rendelkező spái futam a Belgiumban augusztus 1-jén életbe lépő dohányreklám-tilalom miatt került ki a 2003-as programból. Ez annak tükrében még érdekesebb, hogy Silverstone-ból már régen száműzték a cigarettagyártók hirdetéseit, azok nem jelenhetnek meg sem az autókon, sem a pilóták öltözetén. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?