„Itt a nagy lehetőség”

Pozsony. Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Slovan tegnap kezdte a felkészülést a I. liga tavaszi idényére. Tíz napon át hazai környezetben készülnek a kékek, majd egyhetes csehországi edzőtáborozásra utaznak.

Pozsony. Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Slovan tegnap kezdte a felkészülést a I. liga tavaszi idényére. Tíz napon át hazai környezetben készülnek a kékek, majd egyhetes csehországi edzőtáborozásra utaznak. Dušan Radolský vezetőedző: „Blšanyban három előkészületi meccset játszunk, majd a továbbiakban is jobbára cseh együttesek ellen mérkőzünk. A Spartával, a Slaviával, valamint az Olomouccal is találkozunk a téli alapozás során.” A pozsonyiak február 10-én Ciprus szigetére repülnek, ahol jobbára csak játszani fognak, „hangolni” a visszavágó sorozatra.

A Slovan egyelőre 28 tagú kerettel rendelkezik, a napokban négy új játékos érkezett a téglamezei stadionba: Veselý Görögországból, Kolín Xaverovból, Takáč Szencről, Humaj pedig az ificsapatból. Egyelőre csak Pančík távozott.

„Az őszi szezont követően ugyan az élen tanyázunk, ám ez nem jelenti azt, hogy megnyertük a bajnokságot. Természetesen itt a nagy lehetőség! Mindent megteszünk, hogy az élen végezzünk. Ne feledjük, a pontvadászatból még 18 forduló hátravan, éppen ezért még nem gondolok az elsőségre. Egy biztos, nagyon jól felkészülünk a második felvonásra, s ha elkerülnek a sérülések, akkor reménykedhetünk a jó szereplésben” – nyilatkozta lapunknak a Slovan mestere. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?