Ismét hengereltek a diószegiek

Diószeg. Szombaton tovább folytatták kiváló tavaszi szereplésüket a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában közreműködő diószegiek, akik a tavaszi idény hét párharcán 23-szor találtak a vetélytársak kapujába. Ezúttal ötször landolt a labda a komáromiak hálójában.

Diószeg. Szombaton tovább folytatták kiváló tavaszi szereplésüket a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában közreműködő diószegiek, akik a tavaszi idény hét párharcán 23-szor találtak a vetélytársak kapujába. Ezúttal ötször landolt a labda a komáromiak hálójában. A kezdés után két szögletet végeztek el a vendéglátók, játékosaik kapura tartó fejesét Herko, a komáromiak hálóőre hárította. A harmadik percben azonban már kapitulált. Dudáš mesterien szöktette Nagy Gábort, aki szólóját góllal fejezte be. Hét perc elteltével a gólszerző Józsához továbbított, a nevezett éles szögből az oldalhálót találta telibe. A 11. percben a technikailag kiválóan képzett Rejžek, a vendégek legjobbja, a jobb szélen viharzott el a labdával, beadására azonban a társak későn érkeztek. A 17. percben Sabatovič húzott el a bal oldalon, jól időzített beadását Mochnáľ közelről a hálóba pofozta. A 42. percben Sabatovič fejesénél baj volt az irányzékkal. Röviddel az első félidő befejezése előtt szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak. Ľubomír Nagy mintegy 35 méterről kapura célzott, bombája a vinkliben landolt. Ez volt egyébként a gólokban bővelkedő meccs legemlékezetesebb momentuma. Fordulás után a biztos vezetés tudatában alábbhagyott a hazaiak lendülete. A Gašparík-legénység csupán a mérkőzés végén folytatta a gólgyártást. A 88. percben Dudáš egyéni akciójából Štefaník húzott hasznot. Az utolsó percben Varkonda beadását Horváth értékesítette. Érdekesnek találtuk, hogy a végjátékban a győztes kollektíva cserejátékosai iratkoztak fel a góllistára. Érvényesült a papírforma. A vendégek azonban nem kényszerítették nagyobb erőbedobásra a favorizált hazaiakat, akik győzelmüknek köszönhetően újabb nagy lépést tettek a bentmaradás kiharcolása felé vezető rögös úton.

SLÁDKOVIČOVO–KOMÁRNO 5:0 (3:0). Gólszerzők: Nagy Gábor (3.), Mochnáľ (17.), Ľubomír Nagy (44.), Štefánik (88.), Horváth (90.).Sárga lap: Nagy Ľubomír, ill. Kökényesi, Slovák, Rejžek. Játékvezető: Bartoš, 150 néző.

SLÁDKOVIČOVO: Maglocký–Varkonda, Ľubomír Nagy , Chudík, Karol, Mochnáľ, Józsa (72. Kubínyi), Krull (60. Horváth), Sabatovič, Dudáš, Nagy Gábor (79. Štefánik). KOMÁRNO: Herko–Barvuský, Bazinský, Cvik, Sklenár, Kökényesi, Habaj (84. Riška), Kürti, Vladimír Kosťukevič, Slovák, Rejžek (79. Andrej Kosťukevič). (ái)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Michal Gašparík (Sládkovičovo): „Jól kezdtünk. Gyorsan szerzett vezető gólunkat egy továbbival biztosítottuk. Annak ellenére, hogy a folytatásban takarékléngra kapcsoltunk, elégedett vagyok védenceim hozzáállásával. Arra való tekintettel, hogy kedden hétközi fordulót játszunk, lecseréltem kulcsembereinket. A tartalékok azonban éltek a felkínélt lehetőséggel, gólokkal hálálták meg a bizalmat.

Peter Buranský (Komárno): „Örülök, hogy ennyivel megúsztuk. Ismét ifistákkal kellett feltöltenem a foghíjas játékosállományt. Tehetségeink közül többen sérülésre hivatkozva visszakoztak. Kapusunk, Herko sérülten is vállalta a játékot. Az ifikapus, Andrej Kosťukevič ismét csatárposzton jutott szóhoz. Itt az ideje, hogy eldöntsük: ilyen körülmények között van-e értelme a bajnoki szereplésnek...”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?