Ismét a mérkőzések körforgásában

A gömöriek számára a negyedik lőtt gól nélkül végződő meccs után némi örömre adhat okot, hogy ezúttal elmaradt az általában góllal büntetett védelmi hiba. Ehhez nagyban hozzájárult a térdműtéte után a B-csapatban már ritmusba lendült Németh Krisztián visszatérése a kezdőtizenegybe.
Sérülés után újra a kezdőcsapatban.

A gömöriek számára a negyedik lőtt gól nélkül végződő meccs után némi örömre adhat okot, hogy ezúttal elmaradt az általában góllal büntetett védelmi hiba. Ehhez nagyban hozzájárult a térdműtéte után a B-csapatban már ritmusba lendült Németh Krisztián visszatérése a kezdőtizenegybe.

Sérülés után újra a kezdőcsapatban. Milyen volt ismét az élvonalban pályára lépni?

Vegyes érzések kavarognak bennem. Boldog vagyok, hogy újra játszom, visszakerültem a meccsek körforgásába, de itthon nyernünk kellett volna, a döntetlen nem old meg semmit.

Mi az oka, hogy négy meccs óta gólképtelen a csapat?

Jó kérdés. Sokat gyakoroljuk a lövéseket, remélem, minél előbb megtörik a jég. Bár a Spartak ellen is akadtak hibák, de látszott a csapaton, hogy hajtott, akart. Szerintem egy kis góllal mindenképp jobbak voltunk, megérdemeltük volna az egygólos győzelmet. Mindenki beleadott mindent, de ez sajnos csak egy pontra volt elég.

Mi hiányzik ebből a csapatból? Mert valami hiányzik, az szemmel látható.

Hát, nem tudom. Mi megteszünk mindent, hogy hármasával gyűjtsük a pontokat. Ma egy gól hiányzott. Az egy dolog, hogy minket bírálnak, de az ellenfelek se jobbak. Úgy érzem, a Trnava sem jobb csapat a miénknél. Szomorú a társaság, mert nagyon akartunk nyerni. Sok idő azonban nincs szomorkodni, mert kedden kupameccset játszunk a Trebišov ellen.

Hétvégén pedig ismét hazai mérkőzés következik az eddig remekül teljesítő Dubnica ellen.

Mindenképpen meg akarjuk verni őket. Ehhez, ha még lehet, rá kell tennünk egy lapáttal. Biztos vagyok benne, hogy betalálunk, s ha így fogunk hátul zárni, nem engedjük helyzetbe az ellenfelet, akkor meglesz a három pont.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?