Ismét a gútai férfiaké a kupa

BORKA ROLANDGútai elsőséggel ért véget a huszonegyedik Kolárovo Cup 2014 nemzetközi kézilabdatorna. A férfiak szokásosan izgalmas mérkőzéseket játszottak.

BORKA ROLAND

Gútai elsőséggel ért véget a huszonegyedik Kolárovo Cup 2014 nemzetközi kézilabdatorna. A férfiak szokásosan izgalmas mérkőzéseket játszottak. A gútaiak mindvégig vezettek az Ercsi elleni döntőben, igaz, közben a vendégeknek sikerült megszorongatni a hazaiakat, akiknek a hajrában megmaradt előnyük, és a tavalyihoz hasonlóan idén is megszerezték a kupát.

Mahor Mihály ötletgazda elmondta, elégedett az eredménnyel, és új reménységet is felfedezett a mezőnyben. „Örömömre szolgál, hogy az értékelő bizottság felfigyelt a rendkívül tehetséges és nagy jövő előtt álló játékos, a gútai Bandri Dániel kimagasló teljesítményére, és a torna legjobb kézilabdázójának hirdették ki” – árulta el Mahor.

A Mahor Mihály ötletéből több mint két évtizede élő rendezvényen a fiatalabb diáklányok között a trencséni csapat végzett az élen, másodikok a nyárasdiak, harmadikok a gútaiak lettek. Gólkirály a nyárasdi Pint Lilla lett.

Az idősebb diáklányok kategóriában szintén a trencséniek szerezték meg az elsőséget, a döntőben a gútaiakat győzték le.

A nők között a naszvadi-ímelyi csapat elorozta a kupát a gútaiak elől, a harmadikok a mezőberényiek lettek. Gútai lett a mezőny legjobb játékosa, Navrátil Krisztina ugyanis mindenkit lekörözött.

A jubileumi, harmincadik Gútai Búcsú és Vásár keretében tartott tornán négy kategóriában mintegy húsz csapat játszott. Látványos mérkőzéseket láthatott a szépszámú közönség. Két helyszínen, a sportcsarnokban, valamint a Gőgh Tibor Többrendeltetésű Műfüves Pályán zajlottak a meccsek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?