Internetes szavazásnak köszönhető az új járat

Szavazást indított az Euro-wings fapados légitársaság, voksolással lehetett eldön-teni, melyik városba indítson állandó járatot a német-országi EuroWings.KassaA mindössze 60 percig tartó szavazás során közel 22 ezren voksoltak Kassára.

Szavazást indított az Euro-wings fapados légitársaság, voksolással lehetett eldön-teni, melyik városba indítson állandó járatot a német-országi EuroWings.

Kassa

A mindössze 60 percig tartó szavazás során közel 22 ezren voksoltak Kassára. A második 11 ezer kattintással az írországi Cork, a harmadik 3100 szavazattal a németországi friedrichschafeni repülőtér lett. Mivel a WizzAir Kassa és a németországi Köln közti állandó járata májusban megszűnik, a szavazásba bekapcsolódó emberek nagy örömmel fogadták az eredményeket. Ha minden a terv szerint halad, októbertől újra légi folyosó nyílik Németország és a kelet-szlová-kiai nagyváros között. Michael Tmej, a kassai repülőtér vezérigazgatója szerint elsősorban a szavazásba bekapcsolódottaknak jár a köszönet. „Ismét bebizonyosodott, hogy ha összefogunk, sok mindent elérhetünk. A szavazók nélkül ez nem ment volna” – tolmácsolta lapunknak Michael Tmej, a kassai repülőtér vezérigazgatójának szavait Juraj Tóth, a repülőtér szóvivője. A keleti országrész egyetlen repülőterét Rastislav Trnka, Kassa megye elnöke is a régió kulcsfontosságú létesítményének tartja, azt mondta, mindent megtesznek, hogy még több járat induljon Kassáról. „A kassai repülőtérnek nemcsak a helyi turizmus fellendítésében, hanem a hozzánk érkező külföldi befektetők letelepedésében is fontos szerepe van” – zárta Trnka.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?