Huszadszor küzdenek a TIBI-kupáért

teremfocitorna
Vágsellye |

Szombaton jubilál, immár 20. alkalommal zajlik (kezdés: 8.00) a Vágsellyei járás csapatainak hagyományos terembajnoksága, a népszerű TIBI-kupa, melyen a vágsellyei sportcsarnokban 12 futballcsapat csatázik a trófeáért.
 

A focibarátságot jelképező regionális erőpróbán a szomszédos Galántai járást a diószegiek csapata, az Érsekújvári járást pedig a jattóiak képviselik. Hosszabb szünet után ismét csatasorba állnak a negyediek. 


„December elején sorsolásra invitáltuk a résztvevők tisztségviselőit, s a baráti összejövetelen alakult ki a csoportbeosztás. A csoportokba az erőviszonyok alapján soroltuk be a részvevőket. A három négytagú csoportban a kollektívák körmérkőzéses rendszerben küzdenek a pontokért. Viadalunk különlegessége, hogy csupán a nyolcaddöntők után lesznek kiesők” – tájékoztatott a felsőkirályi futballklub által szervezett év eleji erőpróba érdekességeiről a főtámogató és ötletgazda Tibor Rábek, a kupanévadó vállalkozás tulajdonosa. 
 

Érdekes

Csoportok

A csoport: Veča, Kráľová n. V., Horná Kráľová, Tešedíkovo
B csoport: Šaľa (id. ifik), Močenok, Jatov, Trnovec 
C csoport: Sládkovičovo, Hájske, Neded, Betonáris Šaľa
 

A szervezők a torna első három helyezettjét serleggel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt különdíjjal jutalmazzák. A belépőjegyeket a tombolában kisorsolják, a fődíj egy márkás ruhaszárító gép. 
„Mindent megteszünk azért, hogy a labdarúgók, a tisztségviselők, a nézők és meghívott vendégeink jól érezzék magukat, s a seregszemlénk ezúttal is a foci ünnepe legyen” – nyomatékosította a teremtorna elsődleges célját Tibor Rábek. Tavaly az eddig hatszor tornagyőztes felsőkirályiak alakulata végzett az élen.
 

Érdekes

XX. TIBI KUPA

A Vágsellyei járás csapatainak terembajnoksága, szombat, Vágsellye, városi sportcsarnok, csoportmérkőzések – 8.00: Veča–Kráľová n/V., 8.20: H. Kráľová–Tešedíkovo, 8.40: Šaľa st. dorast–Trnovec n/V., 9.00: Veča–Tešedíkovo, 9.20: H. Kráľová–Kráľová n/V., 9.40: Močenok–Jatov, 10.00: Kráľová n/V.–Tešedíkovo, 10.20: H. Kráľová–Veča, 10.40: Šaľa st. dorast–Jatov, 11.00: Močenok–Trnovec n/V., 11.20: Sládkovičovo–Hájske, 11.40: Neded–Betonáris Šaľa, 12.00: Trnovec n/V.–Jatov, 12.20: Sládkovičovo–Betonáris Šaľa, 12.40: Neded–Hájske, 13.00: Močenok–Šaľa st. dorast, 13.20: Hájske–Betonáris Šaľa, 13.40: Neded–Sládkovičovo.
Nyolcaddöntők – 14.00: B2–A4, 14.20: B3–C4, 14.40: C2–B4, 15.00: A3–C3.
Negyeddöntők – 15.20: A1–a 2. nyolcaddöntő győztese, 15.40: C1–az 1. nyolcaddöntő győztese, 16.00: A2–a 3. nyolcaddöntő győztese, 16.20: B1–a 4. nyolcaddöntő győztese.
Elődöntők – 16.40: az 1. és a 2. negyeddöntő győztese, 17.00: A 3. és a 4. negyeddöntő győztese.
17.20: mérkőzés a 3. helyért.
14.40: döntő. ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?