Husárováék bravúrja

Indian Wells. Kitett magáért a Husárová, Gyementyijeva szlovák–orosz női páros, amely nem kis meglepetésre legyőzte a harmadik helyen kiemelt Ruan-Pascual, Suarez spanyol argentin duót és kiharcolta a fináléba jutást.

Indian Wells. Kitett magáért a Husárová, Gyementyijeva szlovák–orosz női páros, amely nem kis meglepetésre legyőzte a harmadik helyen kiemelt Ruan-Pascual, Suarez spanyol argentin duót és kiharcolta a fináléba jutást. Karol Kučera is folytathatja, ő az argentin Squillari felett diadalmaskodott, s a harmadik felvonásban az amerikai Martin ellen mérkőzik. Sávolt Attila viszont a 2. fordulóban búcsúzott a 2,95 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornától. A magyar játékos ellen a svéd Thomas Enqvist nyert, aki az első körben honfitársát, az Australian Openen győztes Thomas Johanssont ütötte el a továbbjutástól. A magyar teniszező az első játszmát 33 perc alatt hozta, a másodikban 4:5-nél esélye volt az egyenlítésre, de Enqvist hárította a breaklabdát. A döntő szettben a svéd klasszis rutinja érvényesült és 1 óra 51 perc alatt győzött.

FÉRFI EGYES, 2. forduló: Kučera (szlovák)–Squillari (argentin) 6:4, 6:2; Enqvist (svéd)–Sávolt Attila 2:6, 6:4, 6:2; Hewitt (ausztrál, 1. kiemelt)–Pavel (román) 4:6, 6:3, 6:0; Kafelnyikov (orosz, 2.)–Vicente (spanyol) 6:3, 7:6; Gaudio (argentin)–Gonzalez (chilei) 6:2, 7:5; Henman (brit, 9.)–Escudé (francia) 6:2, 7:6; Chela (argentin)–Corretja (spanyol) 6:4, 6:0; Sampras (amerikai)–A. Costa (spanyol) 6:4, 6:4; Federer (svájci)–Koubek (osztrák) 6:4, 6:4; Martin (amerikai)–Haas (német, 5.) 6:4, 6:2; Santoro (francia)–Kiefer (német) 7:6, 6:1; Boutter (francia)–Rusedski (brit) 6:7, 6:3, 6:4; Szafin (orosz, 7.)–Srichapan (thaiföldi) 7:5, 6:1; Schüttler (német)–Nalbandian (argentin) 4:6, 6:4, 6:2; Rios (chilei)–Kratochvil (svájci) 6:4, 6:2..

NŐI EGYES, negyeddöntő (2,1 millió dollár összdíjazás): Szeles (amerikai, 4.)–Sanchez-Vicario (spanyol, 9.) 6:3, 3:6, 6:3; Hingis (svájci, 2.)–Coetzer (dél-afrikai) 6:1, 6:2.

NŐI PÁROS, elődöntő: Gyementyijeva, Husárová (orosz, szlovák)– Ruan-Pascual, Suarez (spanyol, argentin, 3.) 6:3, 6:2; Raymond, Stubbs (amerikai, ausztrál, 1.)– Hantuchová, Sanchez-Vicario (szlovák, spanyol, 5.) 6:1, 6:4.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?