Hullámvölgyben a Knicks

New York. A távozó Lenny Wilkens helyett a Chicago és az LA Lakers korábbi sikeredzője, Phil Jackson lehet a New York Knicks új vezetőedzője. A kosártréner jelenleg Melbourne-ben, az ausztrál nyílt teniszbajnokságon tartózkodik, s bár elmondta, még nem beszélt senkivel, de kíváncsi a New York-i ajánlatra.

New York. A távozó Lenny Wilkens helyett a Chicago és az LA Lakers korábbi sikeredzője, Phil Jackson lehet a New York Knicks új vezetőedzője. A kosártréner jelenleg Melbourne-ben, az ausztrál nyílt teniszbajnokságon tartózkodik, s bár elmondta, még nem beszélt senkivel, de kíváncsi a New York-i ajánlatra. A Knicks csapatának vezetőedzője, Lenny Wilkens szombaton mondott le, a csapatot jelenleg az eddigi segítő, Herb Williams irányítja. A pletykák viszont Phil Jackson érkezéséről szólnak, a szakember játékosként a 60–70-es években éppen a New York-i együttesben szerepelt. „Ha megkeresnek, meg fogom hallgatni őket” – mondta Jackson. A Knicks hullámvölgye hazai pályán folytatódott, ezúttal a Milwaukee-tól kapott ki.

EREDMÉNYEK: Seattle–Utah 122:105, legjobb dobók: R. Lewis 36, ill. Boozer 20; Sacramento–San Antonio 73:103, ld.: Bibby 13, ill. Duncan 23; Phoenix–New Jersey 113:105, ld.: Stoudemire 33, ill. Carter 32; Miami–New Orleans 97:68, ld.: Wade 18, ill. Dickau 16; New York–Milwauekee 96:101, ld.: Marbury 33, ill. Mason 22; Toronto–Charlotte 103:92, ld.: Peterson 26, ill. Brezec 19; Dallas–Denver 95:93, ld.: Nowitzki 35, ill. Martin 19. (tasr,o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?