Nyolc kameruni sportolónak veszett nyoma Ausztráliában

Nemzetközösségi Játékok
Gold Coast |

Nyolc kameruni sportoló eltűnt a Nemzetközösségi Játékokon a versenyzői faluból.
 

Az afrikai küldöttség illetékesei előbb szerda reggel jelentették a hivatalos szerveknél, hogy nem találják öt sportolójukat, majd a nap folyamán további három versenyzőnek veszett nyoma. A queenslandi rendőrség reggel úgy reagált, hogy egyelőre nem tartozik rájuk az ügy, egészen addig, amíg az érintettek vízumai le nem járnak.

Az afrikai ország csapatából öt ökölvívó és három súlyemelő nincs meg.
 

A játékok szervezői az ügy kirobbanását követő sajtótájékoztatójukon arra hívták fel valamennyi Ausztráliába érkezett sportoló figyelmét, hogy tartsák tiszteletben a szabályokat és a vízumok érvényességét.

"Annyit mondanék csak, hogy amíg itt vannak, mindenki élvezze Ausztráliát, köztük a kameruniak és más sportolók is. Tartsák be a törvényeket, és tartsák észben, hogy ebben az ország milyen rendszer működik" - mondta Peter Beattie, a szervezőbizottság elnöke.

Ausztráliában szigorúak a külföldiekre vonatkozó szabályok, az egyik kormánytag már januárban felhívta a Nemzetközösségi Játékokra készülő versenyzők figyelmét, hogy kitoloncolják az országból azokat, akik a vízumuk lejárati idejét követően még ott tartózkodnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?