Holnap focitorna Nagysurányban

Nagysurány |

<p>A nagysurányi sportcsarnokban holnap (8.00) hat csapat küzd az Érsekújvári Területi Futballszövetség elnökének vándorserlegéért. A hagyományos téli erőpróba hetedik felvonásának első részében a tizenhét résztvevő három selejtező csoportban mérte össze tudását.</p>

Minden csoportból az első két helyezett került a szombati döntőbe. Érdekeség, hogy az előcsatározások során csupán a területi II. osztály őszi idényének 10. helyezettje, a Čechy együttese produkált százszázalékos teljesítményt.

„A csapatok körmérkőzéses rendszerben csatáznak. A pontos menetrendről nem tudok beszámolni, a sorsolásra ugyanis a csapatvezetők jelenlétében csak a kezdés tmegelőzően kerül sor–nyilatkozta lapunknak az előkészületekről, a forgatókönyvben várható módosításról Harcsa János szövetségi titkár. – Szeretnénk meggyorsítani az erőpróba lefolyását, ezért az indulók a csoportban egymás ellen elért eredményeiket magukkal viszik a fináléba. A játékidőt ugyan kétszer tíz percben szabtuk meg a versenykiírásban, ám a változás, pontosabban a rövidítés sem kizárt. Legfrissebb információink szerint ugyanis szombaton kora este még kézilabdameccs is lesz a csarnokban, ezért nekünk a tervezettnél előbb be kell fejeznünk az erőpróbát.”

Megtudtuk, egy csapatban a kapus mellett négy mezőnyjátékos avatkozhat játékba. A társak csereként juthatnak szóhoz. „Az oklevél mellett a győztes együttes jutalma a vándorserleg. Különdíjjal díjazzuk a mezőny legjobb kapusát és góllövőjét. Jelen esetben nem is annyira az ajándékozáson, sokkal inkább az általunk irányított bajnokságokban közreműködő alakulatok felkészülését előmozdító torna zökkenőmentes lebonyolításán van a hangsúly” – fogalmazta meg a döntő küldetését a tisztségviselő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?