Hol és hogyan készül az olimpiai megnyitó hetében?

Fernyák István, a szlovák szabadfogású birkózóválogatott élversenyzője:
Tizennégy napig még Trencsénben készülök. Az első héten kemény edzések várnak rám, többek között sok futás és erősítő gyakorlatok lesznek műsoron. Természetesen egyre többet birkózom, két edzőpartnerrel csiszolom a technikámat.

Fernyák István, a szlovák szabadfogású birkózóválogatott élversenyzője:

Tizennégy napig még Trencsénben készülök. Az első héten kemény edzések várnak rám, többek között sok futás és erősítő gyakorlatok lesznek műsoron. Természetesen egyre többet birkózom, két edzőpartnerrel csiszolom a technikámat. Azután már a formába hozás időszaka következik, rövidebbek, de intenzívebbek lesznek az edzések. Mivel csak a játékok utolsó előtti napján lépek először szőnyegre, csupán augusztus 24-én kelek útra.

Előnyös vagy hátrányos számára, hogy miközben Trencsénben fog gyakorolni, Athénban már javában zajlanak az olimpiai csatározások?

Idehaza jóval nyugodtabban és megfelelőbb körülmények között gyakorolhatok, mint Athénban. Az olimpiai faluban ugyanis nagy a nyüzsgés, s ez alaposan zavarja a versenyzőt az összpontosításban. Ezt saját tapasztalatom alapján állítom, hiszen Sydneybe már három héttel az ötkarikás játékok előtt kiutaztunk. Remélem, görögországi teljesítményemen is meglátszik majd, hogy edzőmmel jó felkészülési formát választottunk. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?