Hingis, Tsonga és Monfils Pozsonyban

<p>A Tennis Classic immár hatodik gálájára kerül sor ma a pozsonyi Nemzeti Teniszközpontban.</p>

SITA-ELŐZETES

Az est fő sztárja a kassai születésű Martina Hingis lesz. A 33 éves egykori világranglista-vezető, ötszörös Grand Slam-győztes svájci teniszezőnek Daniela Hantuchová lesz az „ellenfele”, a férfiaknál pedig francia házicsatára kerül sor, az ATP-tornák két közönségkedvence, Jo-Wilfried Tsonga és Gael Monfils tart bemutatót.

„Martina még most is kiváló játékos. Aki egyszer bajnok volt, az örökké az marad, függetlenül attól, milyen hosszú ideig nem teniszezett. Az ellene vívott meccsek, köztük pályafutásom egyik csúcspontja, a 2002-es Indian Wells-i finálé nagyon sokat adtak nekem. Ráadásul később is sok hasznos tanáccsal látott el Martina, ezért még inkább örülök, hogy Szlovákiában is teniszezhetünk egyet – mondta Hantuchová Hingisről, akivel párosban több tornán is indult idén. – Monfils minden rendes meccsén is úgy viselkedik, mintha egy gálán volna, így ami a szórakozást illeti, a szervezők nem választhattak volna jobb játékosokat a jelenlegi élmezőnyből.”

„Amikor 2008-ban azzal kezdtünk, hogy elhoztuk Pozsonyba Pete Samprast, egy bátor lépést tettünk, mint kiderült, jó irányba, mivel hiányzott egy ilyen bemutató a fővárosi kínálatból. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy Novak Djokovics tavalyi szereplése után ismét nagyszerű teniszezőket sikerült idecsábítanunk” – nyilatkozta Roman Šmotlák, a rendezvényt szervező ügynökség igazgatója.

A 19 órakor kezdődő teniszgálára 19–49 euróba kerülnek a belépők. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, akik 15 órától (szintén a Nemzeti Teniszközpontban) teniszezhetnek a meghívott sztárokkal, és aláírást kaphatnak tőlük. A hagyományoknak megfelelően lesz jótékonysági árverés is, melyre a teniszezők ajánlották fel néhány személyes tárgyukat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?