Hílek és Lezsaics Szencen

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSHétfőtől egyhetes vyhnei edzőtáborozáson vesz részt a II. ligás szenci futballcsapat. Az Anton Jánoš–Pinte Attila edzőpáros 18 játékost vitt magával Közép-Szlovákiába.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Hétfőtől egyhetes vyhnei edzőtáborozáson vesz részt a II. ligás szenci futballcsapat. Az Anton Jánoš–Pinte Attila edzőpáros 18 játékost vitt magával Közép-Szlovákiába. A 34 éves Jaroslav Hílek személyében neves játékossal erősített az SFM, a DAC egykori csapatkapitánya legutóbb a Vikotria Žižkovban kergette a labdát. A szenciekkel gyakorol a somorjai Igor Lezsaics, az alsókubini Róbert Ujčík, az ősszel a prágai Bohemiansban futballozó Pavol Orolín, valamint a bánovcei Jaroslav Kosiba. Visszatért aranyosmaróti kölcsönjátékáról Martin Matlák kapus.

Egyébként az SFM-nél is kipróbálták az aranyosmaróti Marek Pechót, akit jelenleg a DAC tesztel.

„Biztatóan mutatkoztak az új játékosok az előkészületi mérkőzéseken, gyorsan beilleszkedtek. Szerencsére, sérültünk nincs, hétvégén a Žiar elleni találkozóval fejezzük be az edzőtáborozást” – mondta lapunknak Pinte Attila, a szenciek másodedzője.

Az SFM eddig hat előkészületi meccset játszott: Levice 1:2 (szenci góllövő: Gogolák), Nitra 2:3 (Gogolák, Hlavatovič), Dunajská Lužná 3:0 (Ujčík 2, Orolín), Trnava 0:0, Zlaté Moravce 1:3 (Hanzel), Dukla Banská Bystrica 2:2 (Belkovics 2). (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?