Hétvégi fociszeletek: Baka–Rohovce

<p>A két remekül rajtoló csapat egy héttel ezelőtt nagyot bukott. A nagyszarvaiak (8.) a vasárnapi matinén (10.30) megpróbálják megnehezíteni a vendéglátó bakaiak (6.) dolgát, akik azonban győzelemmel engesztelnék ki igényes szurkolóikat.</p>

Somogyi Iván bakai klubelnök:

A sorozatban három nyertes meccs után alighanem a fellegekben jártunk, s az alistáliaktól súlyos vereséget szenvedtünk. A kudarcot mielőbb el kell felejteni. Vasárnap mi vagyunk az esélyesek, s be is gyűjtjük az újabb három pontot. Matus és Fenes sérüléssel bajlódik. Reméljük, a találkozóig felépülnek.

Sipos István nagyszarvai klubelnök:

Nem csinálunk tragédiát a legutóbbi kudarcból. Okulva a tapasztalatokból már a további párharcokra összpontosítunk. Optimisták vagyunk, Bakára is zsákmányért utazunk. Sajnos, nem a legerősebb összeállításban lépünk pályára, Vass Pál ugyanis fegyelmi büntetése miatt nem állhat csatasorba.

Tavaszi eredmény: Baka–Rohovce 3:2

Tippünk – 2:1


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?