Heten bizonytalanok

Budapest. Csupán egy hetet töltenek Budapesten a Ferencváros labdarúgói, pénteken ugyanis újra Ciprus felé veszik az irányt. Szeiler József ügyvezető igazgató, kihasználva, hogy otthon van az együttes, ismét tárgyal a játékosokkal.

Budapest. Csupán egy hetet töltenek Budapesten a Ferencváros labdarúgói, pénteken ugyanis újra Ciprus felé veszik az irányt. Szeiler József ügyvezető igazgató, kihasználva, hogy otthon van az együttes, ismét tárgyal a játékosokkal.

Először Lipcsei Péterrel és Dragóner Attilával egyeztet, és reményei szerint már az újabb utazás előtt bejelentheti, hogy a két labdarúgó meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését. Lipcseiéken kívül Alekszandar Jovicsnak, Kriston Attilának, Udvarácz Milánnak, Marius Chereginek és Varga Zoltánnak is lejár a szerződése, így aztán lesz dolga bőven Szeilernek. Úgy tudjuk, Kriston már tisztában van azzal, milyen feltételeket kínálnak neki, de Ciprusról hazatérve újra egyeztet vele az ügyvezető. Jelen állás szerint Jovics maradása nem biztos: a szerb csatár ősszel tizennégyszer szerepelt a csapatban, és sokat elárul, hogy tizenháromszor csereként lépett pályára a 31 éves támadó. Tagadhatatlan, hogy Sowunmi Thomas érkezésével gyengült Jovics pozíciója, így nem lenne meglepetés a nyári búcsúja. Udvarácz Milán viszont reménykedhet, főleg azután, hogy az UEFA törölte a két nemzetközi mérkőzésre kiszabott eltiltást. A tartalék kapus elégedett sorsával, elismeri, Szűcs Lajosnál nincs jobb kapus a magyar mezőnyben, és megtiszteltetésnek tartja, hogy a Ferencváros labdarúgója lehet. Marius Cheregit viszont már nem marasztalják, Zováth János érkezése miatt ugyanis nincs szükség a védelemben és a középpályán is használható 36 éves román légiósra. A jelek szerint valószínűleg visszatér hazájába az egyébként ízig-vérig profi labdarúgó. Hírlik, a saját nevelésű, nagy tehetségnek tartott Varga Zoltán is távozik az Üllői útról, minden valószínűség szerint egy másik élvonalbeli együtteshez. Pedig őt marasztalnák, ám a labdarúgó szerint esélye sincs arra, hogy Gera Zoltán, Tököli Attila, Marek Penksa, Leandro és Sowunmi mellett bekerüljön a csatársorba. Csomagol Szabó Tibor és Dragan Crnomarkovics is; a középpályás valószínűleg a Videoton ajánlatát fogadja el, a szerb védő pedig valamelyik NB I B-s gárdánál próbál szerencsét. (NS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?