Hatalmas hajrá: a DAC fordított, és legyőzte az éllovast

Dunaszerdahely |

<p><span style="font-size: 12.222222328186px;">A DAC hazai pályán 3:2-re verte az AS Trenčínt a Fortuna Liga 12. fordulójában.</span></p>

0:2-ről fordított, és 3:2-re nyert a DAC a listavezető trencséni csapat ellen a labdarúgó Fortuna Liga 12. fordulójában. Ezzel 17 bajnoki meccs után megszakadt a vendégek veretlenségi sorozata. Nem úgy indult a meccs, hogy hazai siker születik, mert rögtön az első trencséni akció góllal végződött. Majd Tóth balszerencsésen saját kapujába talált, s ezzel kétgólosra nőtt a trencséniek előnye.

A szünet után nagyobb sebességre kapcsoltak a sárga-kékek, a csereként beállt Sabler es Černák új színt vittek a játékba. A 68. percben Szabó Ottó szépített, a hajrában Szabó Ottó beadása után Saláta pazar fejesgóllal egyenlített, de még nem volt vége. A hosszabbításban Sablert felrúgták az ötösön, s a megítélt tizenegyest Szabó Ottó biztosan értékesítette. A hármas sípszót követően hatalmas ünneplés volt a stadionban, a DAC továbbra is őrzi hazai veretlenségét ebben az évben.

FC DAC 1904–AS Trenčín 3:2 (0:2)Góllövők: Szabó O. (69., 90., a másodikat 11-esből), Saláta (86.), ill. Holúbek (12.), Mário Tóth (35., öngól).Sárga lap: Brašeň, Černák (mindketten DAC). Piros lap: Rundics (90., Trenčín). Játékvezető: Horváth, 2654 néző. DAC: P. Penksa–M. Turňa, Saláta, Mário Tóth, Szabó O.– Horváth B. (53. Černák), Kristo–E. Ujlaky, Štepanovský (82. Antunovics), Brašeň–Jurčo (59. Sabler).TRENČÍN: Šemrinec–Čögley, Rodríguez da Silva (74. Rundics), Kleščík, Lawrence–Lobotka–Holúbek, Hajradinovic (90. Guba), Mišák (68. Opatovský), Moses Simon–Jairo.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?