Hat gólt rúgott Csicsay

Szap. Csapata nyolc góljából egymaga hatot szerzett. Őszi elsőségre hajtanak a szapiak.Vasárnap hengereltek, 8:0 arányban győzték le a dunaszerdahelyi területi bajnokság második vonalában, a VII.

Szap. Csapata nyolc góljából egymaga hatot szerzett. Őszi elsőségre hajtanak a szapiak.

Vasárnap hengereltek, 8:0 arányban győzték le a dunaszerdahelyi területi bajnokság második vonalában, a VII. ligában veretlenül listavezető szapiak a sereghajtó csallóköznádasdiakat.

A győztesek mezében Csicsay Sándor hatszor rezegtette meg az ellenfél hálóját.

„Nekem is, de a csapatnak is kijött a lépés. Folytattuk sorozatunkat, gólarányt javítottunk, s a szurkolók is megtalálták a számításukat. Egyébként bajnoki mérkőzésen másodízben értem el hat találatot. Ha jól emlékszem, a 2012/2013-as bajnoki idényben, még a lúcsiak mezében, hat gólt rúgtam a pódafaiaknak. A mostani azért is emlékezetes marad a számomra, hogy a 13. fordulót követően a góllista élére kerültem. Jelenleg tizenkilenc találatnál tartok, holott három bajnoki párharcon sérülés miatt nem játszhattam” – elevenítette fel legutóbbi remeklését az éllovas csapatkapitánya, aki harmincnégy évesen a mezőny kimagasló egyéniségei közé tartozik.

Érdekesség, hogy a szapiak góltermésének a fele az ő nevéhez fűződik.

„Az idő múlása ellenére is ízlik a futball. Ott vagyok az edzéseken, szerencsére elkerülnek a komolyabb sérülések. Elsősorban a gyorsaságomból, a jó helyzetfelismerésből, a rutinból húzok hasznot. Természetesen sokat köszönhetek a társaknak is, segítségük, gólpasszaik nélkül aligha lehetnék ennyire eredményes. Most ugyan a legtöbben rólam beszélnek, de ne feledjük: a futball csapatjáték. Jó képességű labdarúgók alkotják a kollektívát. Minden meccsen győzelemre hajtunk, a maximumot igyekszünk kihozni magunkból” – vallott színt a korábban felsőbb osztályban is megfordult gólvágó, aki a bevezetőben említett évadban Lúcson bajnokcsapat tagja volt.

Vajon megismétlődik-e a bravúr a szapiak szerelésében?

„Messze van még a végállomás. Idén tavasszal ádáz csatát vívtunk a feljutásért a pozsonyeperjesiekkel. Végül nem csak ők, hanem a nagypakaiak is előttünk végeztek. Eltökéltük, mindent megteszünk a még sikeresebb szereplésért, a bajnoki cím elhódításáért. Első lépésként az őszi elsőséget szeretnénk kiharcolni. Méghozzá veretlenül” – fogalmazta meg a szapiak célját az első helyezett csapat meghatározó egyénisége.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?